Unboxing: Corsair HS70

Corsair is goed op dreef en stuurt nu (na recentelijk nog het K70 RBG MK.2 toetsenbord) ook de nieuwe HS70 headset richting Gamersnet! En tegen een grondige test zeggen wij absoluut geen nee.

Deze draadloze adaptatie op de door ons geliefde Corsair HS50 belooft veel goeds, maar hoe is die belofte verpakt? Onze Tom laat het zien in deze vlotte unboxing…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  nice. Riep ik net nog bij de vorige unboxing van die guns dat ik wel weer eens een headset zou willen zien. promp zien ik een headset…

  de goden der GN hebben me gehoord wahahahah

  Wat ik altijd dan jammer vind: Die recievers/dongle’s Ik vind dit dus nog groot/lang. Voor pc maakt dat niets uit als je hem idd er in de achterkant inprikt.. Maar voor laptop…. Dan is zo’n lange USB toch wel aardig kwetsbaar.

  Ik zou opzich wel nog eens een goede draadloze [want laptop dus] koptelefoon/headset willen hebben waarmee je dus iig ook geluid hebt als je even naar de keuken loopt.
  en dan zonder vaste basis [want laptop] ik denk dat ik dan toch snel bij bleutooth uit ga komen. Heb mic. niet perse nodig want die gebruik ik toch niet. Maar heb zo mijn twijfels bij draadloos en bereik middels bleutooth..

  jullie wellicht een aanrader ?

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Draadloos is je bereik altijd klein, al helemaal als je geen receiver wilt. De Plantronics RIG 800 vond ik bijvoorbeeld erg sterk, maar heeft een goede receiver en topt af op een tiental meter – nog minder met een paar goede muren ertussen.

  Bluetooth heeft naar mijn weten een nog kleiner bereik, al helemaal als je het hebt over goede audiokwaliteit. Then again, die kun je gewoon aan je mobiel/tablet hangen, dus ben je er nooit te ver van verwijderd.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Tom Kauwenberg:

  Ja dat vermoeden heb ik ook dat bleutooth een slechter bereik heeft.
  Ik gebruik nu zelf de hyper x CLOUD 2 is het volgens mij. Wat me opzich ook wel goed bevalt. en handig voor laptop en PS4. gewoon 3,5mm audiojack.. maar dan heb je dus geen draadloos. Brengt ook weer zo zn voors/tegens hoef je niets op te laden. geen stoorzenders.

  Had vroeger een philips koptelefoon [ook met een vaste reciever] die had zelfs nog goed bereik als ik boven was. en achter in de schuur. en wij hebben toch een verdomd lange tuin. en betonnen muren/vloeren. Dat ding was mega goed…… tot hij stuk ging wahahahaha
  maar kwa bereik was dat ding echt super goed.

  Heb nog een playstation gold die draadloze headset van ps4. als ik ff naar wc loop geluid weg… Dus dat ding zuigt kwa bereik

 4.   
  thatsallgaming's avatar

  waar kan je deze headset halen en in welke prijz klasse zit je dan

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @thatsallgaming: Je kunt ‘m bij vrijwel elke denkbare webshop wel scoren. De richtprijs ligt momenteel op de €109,99, dat waren we even vergeten te vermelden in de unboxing.

 6.   
  thatsallgaming's avatar

  @Tom Kauwenberg: oke thx

 7.   
  S3MM3R's avatar

  Mooi headsetje, ben bereid om hem te bestellen voor mijn nieuwe opleiding! Ik wacht nog even voor de review en dan zie ik wel verder! Goede unboxing Tom en gotta love those hitmarker edits tho!

 8.   
  tranceguy's avatar

  Hmm ik ben toch terughoudend als ik zie dat deze set draadloos is en dat komt meer omdat ik geen opladen wil, en dat is ook niet nodig. Goed een draad zie je natuurlijk en is iets lelijker maar dat is voor mij inferieeur aan het feit dat je een headset nooit hoef op te laden… Heb zelf ervaring met een koptelefoon die zowel bedraad als draadloos is (BT) en hoewel ik er geen probleem mee heb verder is dat opladen toch minder en wat ik tevens merk is dat de audio qua volume toch minder is als je hem via BT aansluit. Is dat bij deze headset ook? Nu gebruik ik mijn koptelefoon voornamelijk voor muziek maar toch.