Hitman 2’s eerste Elusive Target is Sean Bean

Ook Hitman 2 zal Elusive Targets krijgen en IO Interactive heeft de eerste naam onthuld: vanaf 20 november hebben we 10 dagen om Sean Bean te doden. De beroemde acteur vertolkt in Hitman 2 de rol van voormalig MI5-agent Mark Faba, ook bekend onder de naam The Undying aangezien hij een meester is in het faken van zijn eigen dood.

Dat is duidelijk een mooie knipoog naar de filmcarrière van Sean Bean. Hij staat bekend als de levende spoiler: in vrijwel al zijn films sterft hij. We kennen Bean onder andere van zijn rol als Alec “006” Trevelyan in James Bond: Golden Eye, Boromir in The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring en Ned Stark in Game of Thrones.

Hitman (2016) introduceerde Elusive Targets, tijdelijk te spelen speciale missies met als doel een specifiek doelwit uit de weg ruimen. Het addertje onder het gras? Spelers hebben slechts één kans om de missie tot een goed einde te brengen.

Hitman 2 verschijnt 13 november op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Precies een week na de release van de game hebben we tien dagen om te jagen op Sean Bean’s personage Mark Faba.

 1.   
  MikeGevers's avatar

  Ik vind het oprecht vet dat Sean Bean deze rol op zich neemt. Hij sterft regelmatig in zijn filmrollen, en als Elusive Target zal hij opnieuw meerdere malen sterven. Niet alleen dat, ook wordt zijn herhaaldelijke filmische dood feitelijk op de hak genomen in deze trailer. Dat is echt klasse: niet alleen weet Bean deze rol te bemachtigen, hij weet tegelijkertijd de gehele meme erin te verwerken. He owns the meme.

 2.   
  WesterW's avatar

  @MikeGevers: Helemaal mee eens; machtige samenwerking. Daarbij komt nog eens het gegeven dat Sean Bean gewoon een ongelooflijke badass is.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik vind het een dik minpunt dat ik maar een kans krijg om mijn vijanden te pakken bij het vorige deel (kots episodes) vond ik het zo jammer heb dr een hoop gemist