Pokémon’s Eevee bezoekt Animal Crossing: Pocket Camp middels event

Animal Crossing: Pocket Camp krijgt zijn eerste, heuze cross-over met een bezoekje van Eevee, Pokémon’s nummer twee mascotte. Spelers van de mobiele Animal Crossing hebben tot 23 oktober de tijd om diverse Pokémon- en vooral Eevee-gerelateerde voorwerpen te verzamelen. Log je een dezer dagen in, dan krijg je sowieso een gratis Eevee Hood in je schoot geworpen.

Interessant genoeg voegt dit tijdelijke evenement een nieuwe grondstof toe om voorwerpen te craften: Poké Balls. Zo kun je het Eevee Shirt met tien Poké Balls en 240 Bells binnenhalen. Je vindt de roodwitte ballen verspreid over de diverse locaties van Pocket Camp en worden elke één à twee uur ververst.

Hieronder staan alle Eevee-voorwerpen met hun specifieke craft-vereisten. Wil je ze maken: alle items van het evenement zijn bij de Craft-sectie van het spel ondergebracht onder het Event-tabblad.

Eevee Hood: Free
Eevee Tee: 10 Poke Balls and 240 Bells
Eevee Costume: 30 Poke Balls and 720 Bells
Eevee Rug: 50 Poke Balls and 1,200 Bells
Eevee Table: 80 Poke Balls and 1,920 Bells
Giant Stuffed Eevee: 100 Poke Balls and 2,400 Bells
Poke Ball: 5 Leaf Tickets
Poke Ball Chair: 50 Leaf Tickets
Poke Ball Rug: 80 Leaf Tickets

Dat Animal Crossing: Pocket Camp kiest voor een Eevee crossover is niet geheel vreemd. Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee verschijnen namelijk volgende maand alweer, op 16 november 2018 om precies te zijn.

Animal Crossing: Pocket Camp is gratis te downloaden op Google Play of de Apple App Store.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren