Een kip, alligator, pinguïn en eekhoorn bezoeken Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo voegt in rap tempo content toe aan de succesvolle tijddoder Animal Crossing: Pocket Camp. Eind december stapte een zevental nieuwe diertjes het gratis smartphone-spel binnen, nu zijn er vier nieuwe beestjes die je kunt tegenkomen. Het gaat hier om Ava de kip, Boots de alligator, Sprinkle de pinguïn en Static de eekhoorn.


Elk van de vier diertjes houdt van een ander thema, heeft speciale verzoeken en biedt eigen rewards:
• Ava: houdt van het Rustic-thema. Je hebt een vriendschapsniveau van drie met haar nodig, evenals paella, een cabin chair, wood-plank table, smoker en log fence voor ze je komt opzoeken. Op niveau vijftien krijg je van haar een recept voor een groot ei.
• Boots: houdt van het Natural-thema. Je hebt een vriendschapsniveau van drie met hem nodig, evenals een plain tree stump, sleigh, bamboo fence, bamboo bench en outdoor bath voor hij je komt opzoeken. Op niveau vijftien krijg je van haar een recept voor een potbelly stove.
• Sprinkles: houdt van het Cute-thema. Je hebt een vriendschapsniveau van vijf met haar nodig, evenals een snowman lamp, alpine rug, snowman wardrobe, snowman table en snowman sofa voor ze je komt opzoeken. Op niveau vijftien krijg je van haar een recept voor een snow machine.
• Static: houdt van het Cool-thema. Je hebt een vriendschapsniveau van vijf met hem nodig, evenals een modern chair, modern end table, silver mic, metal guitar en modern bed voor hij je komt opzoeken. Op niveau vijftien krijg je van hem een recept voor een robot hero.
De vier nieuwe diertjes gaan overigens gepaard met een nieuw event, het zogeheten Host the Most Initiative. Tot 12 januari 2018 is de mate waarin je vriendschapsniveau hoger wordt een tikje versneld.

 1.   
  Tom's avatar

  Ik stond dus net op het punt deze game gewoon te laten liggen. Al helemaal omdat er geen nieuwigheden meer te vinden waren, waardoor de progressie ook dermate langzamer ging.

  Maar goed, hier gaan we dan weer. Kan ik nog zieltjes ronselen om samen de Quarry te betreden?

 2.   
  OnOwned's avatar

  Overigens klinkt de titel van dit nieuwtje als het begin van een slechte grap.

 3.   
  WesterW's avatar

  Betrapt! Ik had geen inspiratie om er eentje te verzinnen though