Nieuwjaarsfestiviteiten nu vrij te spelen in Animal Crossing: Pocket Camp

Net nog voorzien van nieuwe dieren, maar nu alweer toe aan nieuwe opdrachten en beloningen; spelers van Animal Crossing: Pocket Camp kunnen nu los in activiteiten rondom de jaarwisseling.

Het verzamelen van een nieuw materiaal, net zoals met Kerstmis, heeft boventoon voor de komende tweeënhalve week. Door zogenaamde ‘Countdown Crackers’ te verzamelen in Pocket Camp, kunnen spelers exclusieve kleding en meubilair vrijspelen. Het thema daarin is overduidelijk dat van de Japanse feesttradities, waarbij bijvoorbeeld een kimono-jurk of versierde tonkatsu-theetafel niet kunnen ontbreken.

De Countdown Crackers krijgen spelers, als altijd, door verzoekjes van de aanwezige dieren te voltooien. Door spulletjes en voedsel voor hen te verzamelen, wordt je vervolgens beloond met een relatief willekeurig aantal van de feestelijke rotjes. Welke van de nieuwe voorwerpen ze daarmee craften (en daardoor weer meer beloningen kunnen krijgen), is grotendeels aan henzelf.

Ga jij wild voor dit soort tijdelijke evenementen of hoeft Animal Crossing: Pocket Camp niet op ruimte in jouw smartphone te rekenen?

  1.   
    sjaak19832015's avatar

    Ik ben bijna level 35 maar ik heb het verwijderd. De eentonigheid is wel een echte game breaker voor mij.

  2.   
    Tom's avatar

    Wel mooi dat DeNA en Nintendo dat zelf ook weet, en dat ze zo nu en dan wat nieuwe dieren/spelelementen in de formule gegooid worden. Beetje mosterd na de maaltijd voor velen, maar je kunt de basis natuurlijk ook maar beperkt uitbreiden.