Sony maakt nu al gratis PlayStation Plus games voor november bekend

Sony is deze maand opvallend vroeg met het onthullen van de gratis PlayStation Plus games voor november. Normaal wordt dit bekendgemaakt de woensdag voor de eerste dinsdag van de volgende maand, maar er staat nu al een afbeelding op de officiële site van PlayStation met twee van de gratis games voor november.

 

Allereerst Bulletstorm: Full Clip Edition, de over-de-top shooter die in 2011 uitkwam op de vorige generatie consoles. Vorig jaar is deze remaster verschenen en vanaf volgende maand al gratis binnen te hengelen, mits je een PlayStation Plus-abonnement hebt lopen.

De andere gratis game is Yakuza Kiwami. Het is de remaster van de allereerste Yakuza-game, maar wel in een nieuw jasje gestoken met de graphics van nu. Ook deze goed ontvangen game is slechts een jaar op de markt in het Westen, dus wederom een tof cadeautje van PlayStation.

Hoogstwaarschijnlijk wordt later deze maand de rest van de lijst gratis games onthuld, aangezien de PlayStation 3 en PlayStation Vita normaliter ook twee gratis games krijgen. Vergeet deze maand ook niet de gratis games van PlayStation Plus binnen te slepen, met onder andere Friday the 13th: The Game.

  1.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Waarschijnlijk om wat positieve pr te creëren voor de dramatisch slechte maand die we gehad hebben .

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    De gratis games van deze maand zijn idd pittig kut. Bulletstorm zie ik wel zitten, Yakuza Kiwami heb ik al