PlayStation Plus-games oktober 2018 bekendgemaakt

De bladeren vallen van de boom, Halloween staat alweer vlak voor de deur. Het einde van september is nabij. Dat betekent natuurlijk ook dat Sony een nieuwe lading aan PlayStation Plus-games voor oktober bekend maakt.

Waar eerst nog het geval leek te zijn dat de lineup van oktober was uitgelekt met Nioh en Diablo 3 Eternal Collection, blijkt dit toch niet te kloppen.

Iedereen met een PlayStation Plus-abonnement kan zich namelijk in oktober verblijden met de griezelige Friday the 13th: The Game. Perfect om samen met Jason Voorhees in de stemming te komen voor Halloween.

Is horror niet jouw ding? Dan heb je ook nog de keus om af te wijken naar Laser League. De door Roll7 ontwikkelde game, bekend van onder meer OlliOlli en Not a Hero, test je reflexen uit tot het maximale in dit zeer strategisch spel.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer games beschikbaar gemaakt voor de PlayStation 3 en PS Vita. Zo zullen Master Reboot en The Bridge speelbaar zijn op de PlayStation 3, en krijgen de PS Vita-gebruikers Rocketbirds 2: Evolution en 2064 Read Only Memories voor de kiezen.

Vanaf volgende week dinsdag, 2 oktober, zullen de nieuwe PlayStation Plus-games beschikbaar worden gemaakt. Tot die tijd heb je nog de kans om de games van deze maand binnen te harken.

 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Gelukkig geen Nioh en Diablo… Nioh heb ik net uitgespeeld en Diablo heb ik al eeuwen geleden 5x rondgespeeld. Friday the 13th klinkt als een leuke, middelmatige game

 2.   
  swklijn1's avatar

  Friday the 13th: The Game is wel een leuke toevoeging aan mijn bibliotheek. Al is het natuurlijk wel ietwat vreemd, gezien alle content dat in de toekomst zou verschijnen geannuleerd is.

  Verder lijkt oktober wat aan de magere kant. Alhoewel, uiteindelijk zijn we toch allemaal te druk met games zoals Assassin’s Creed Odyssey, Call of Duty: Black Ops 4 en Red Dead Redemption 2.

 3.   
  Papachico's avatar

  Tja.. Leek mij al te mooi om waar te zijn. 2 top games van Sony? Sony heeft het weer keurig veranderd naar hoe zij het altijd doen. Gewoon een ander gratis bagger spel vrijgeven.

 4.   
  tijn80's avatar

  Matige lijst deze maand

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Geen sterke maand, maar we gaan een goed najaar tegemoet. Dus op zich niet eens zo heel erg.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  Zo dat is wel erg mager zeg, ik schaf alleen effe friday 13 aan.
  Maar goed ben toch nog zoet met Tomb Raider, afgelopen zondag verhaallijn uitgespeeld(Dus nu nog alle tombes, kistjes etc zoeken).
  En daarna nog Red dead Redemtion 2, dus een magere maand is niet erg 🙂