Gamersnet Gear: E-Win Flash XL Gaming Chair

Na Speedlink en DXRacer schuiven we nu ook (letterlijk) aan om een heuse gamestoel van E-Win te bespreken!

Peter mocht de afgelopen weken zetelen op de voor hem uitgekozen E-Win Flash XL (á 499 euro), die een specifieke belofte probeert waar te maken. Samen met Tom bespreekt Peet of die premise waargemaakt kan worden, uiteraard in een nieuwe Gamersnet Gear…

Ook zien hoe de stoel in elkaar werd gezet door een fors deel van de redactie? Check de E-Win unboxing en timelapse-video voor meer gehannes met bouten, schroeven en verpakkingsmateriaal!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  geen stoelverwarming/airco en Led… wat een domper XD Kappa wahahaha

 2.   
  Kauwgom's avatar

  Lekker gewerkt meiden, lijkt wel of jullie twister aan het spelen waren. Als dat geen n**ken is geworden 😉

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Oprecht heel benieuwd naar waar dit soort seksistische reacties op slaan en precies vandaan komen, maar zo jammer dat Gijs/Gwenda nooit reageert als je dat direct op de man/vrouw vraagt.

 4.   
  Kauwgom's avatar

  @Tom Kauwenberg: Het komt uit een diep brandend verlangen om ook eens twister te kunnen spelen gevoed door de seksistische opmerkingen in jullie filmpjes (laracroft) en podcast waarbij mijn comments in het niets vallen. Wellicht kunnen we een keertje afspreken en het over humor hebben en natuurlijk de beste games… Kusje van Gwenda en maandag weer Gijs . Ik zal vanaf nu alleen maar hele lieve dingen posten, nog een kusje?

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Kauwgom: Punt is meer dat wij elkaar kennen, zoals veel bezoekers/luisteraars/kijkers ons (en de seksistische grappen van sommige redacteuren) ook kennen.

  Wanneer wildvreemden op het internet ineens aannemen dat een stel van je collega’s meiden zijn en elkaar dus maar bevredigd hebben, komt dat misschien wat apart over. Ik heb het eerlijk gezegd nooit als humoristisch opgevat, eerder als een reeks misplaatste beledigingen.

  Maar goed, dank voor de uitleg! Nu snap ik dus dat je dat soort opmerkingen grappend bedoelt.