Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de Speedlink Regger dé budget game-stoel? | GamersNET Gear

Na game-muizen en mechanische toetsenborden van het Duitse Speedlink behandeld te hebben, komen Peter en Tom nu ook met een review van een heuse game-stoel. Jawel, de Speedlink Regger Gaming Chair is een betaalbare bureaustoel, specifiek gericht op je langdurige game-sessies.

Wat krijg je voor circa 225 euro aan game-meubel en wat heb je nou echt aan de Speedlink Regger? Je ziet het in deze kersverse GamersNET Gear!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Wat ik me afvraag,
  Zit er iets op van een proeftijd bij dit soort producten/stoelen??

  Een stoel is nogal persoonlijke smaak. pietje kan in de ene stoel super lekker/goed zitten. Terwijl herndrik-jan diezelfde stoel vind zitten alsof hij op schoonmoeders klapkrukje zit….

  En om dan 2a300+ euro neer te tellen en er dan achter te komen dat hij voor jouw niet geschikt is is dan toch wel een duur grapje.

  En ja ik kan beamen dat een goede stoel zich echt wel terugbetaald.
  Als er iemand kan zeggen hoe ****** rugpijn is kan ik dat toch wel zeggen lijkt me.

  ik zou dan ook zeggen koop het beste meteen een GOEDE stoel die een goede steun geeft.
  Persoonlijk heb ik ook een zwak voor die racer achtige stoelen. Maar heb er zo wel mn twijfels bij of dat een goede/slimme keuze is.

  P.s. Gaaf dat jullie ”Gamersnet” nu deze video gemaakt hebben. Ik wou serieus laatst een vraag stellen of jullie die dingen nooit doen. Maar dacht toen al van dat zullen ze wel niet anders hadden we t wel gezien. Maar het is dus een JA. 😆

  Gaaf. keep up the good work.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  CHILLOZZ schreef, "Wat ik me afvraag,
  Zit er iets op van een proeftijd bij dit soort producten/stoelen?? "

  Dit heb niks met de stoel te maken maar met de leverancier.

  On Topic :

  Voor een prijs van ruim 200 euro vind ik het eigenlijk niet waard. Je kunt al een DxRacer hebben voor bijna hetzelfde bedrag. Nu wil ik niet zeggen dat speedlink slecht is maar van een groter en bekender merk als DxRacer hoor je toch veel goeie verhalen. Tevens vraag ik me af hoelang de vulling goed blijft.
  🙄

 3.   
  Noice!'s avatar

  Ikzelf heb een AKRACING Premium en ben daar zeer tevreden over. Die is wat beter geschikt voor grote mensen heb ik het idee en is zeker stukken mooier dan deze speedlink. Goedkope gaming chairs kan je genoeg vinden, maar je kan beter net even wat meer betalen vind ik, een optie die in de video overigens ook netjes wordt genoemd.

 4.   
  kiesmaarwa's avatar

  De kleursamenstelling en design van deze stoel vind ik wel mooi, maar ik zie niet wat ie nou biedt wat andere gaming chairs niet bieden? Voor die extra 2 kussentjes zou ik het niet doen, want dat lijkt me echt suuuuper oncomfortabel

 5.   
  Tom's avatar

  De Regger biedt in het kort niks meer dan de gemiddelde game-stoel, afgezien dan van een bodemprijs. Rug- en nekkussentjes zijn over het algemeen vrij bekend in die wereld, maar een hele stoel voor net boven de twee barkies, dat zie je bijna nergens.

  DXRacer is simpelweg het meest bekende merk, waarvan de simpelste modellen al een stukje duurder uitkomen qua richtprijs. Maar het is maar net waar je naar op zoekt bent, zoals we ook behandelen in deze GamersNET Gear. Voor een bodemprijs kun je vrijwel altijd terecht bij het Duitse Speedlink. Wil je meer of iets van een ‘groter’ merk, dan mag je een paar extra tientjes uit je portemonnee halen.

 6.   
  mheiden21's avatar

  Plastic vs metaal, beter die paar tientjes extra uitgeven als je dan perse zo’n stoel wilt.

 7.   
  3333/3333's avatar

  Laten we wel wezen, gamechairs zijn net zulke ondingen als gaming headsets. Allemaal gebaseerd op racestoelen, die er weliswaar cool uitzien maar natuurlijk niet gebouwd zijn voor het meeste zitcomfort.

  Als je een goede bureaustoel wil moet je gewoon niet zo’n kuipstoel kopen, maar een saaiere ergonomische kantoorstoel.

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Hoewel ze er altijd echt heel gaaf uitzien vind ik persoonlijk de prijs het niet waard… Wel een toffe video.

 9.   
  Noice!'s avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Laten we wel wezen, gamechairs zijn net zulke ondingen als gaming headsets. Allemaal gebaseerd op racestoelen, die er weliswaar cool uitzien maar natuurlijk niet gebouwd zijn voor het meeste zitcomfort.
  Als je een goede bureaustoel wil moet je gewoon niet zo’n kuipstoel kopen, maar een saaiere ergonomische kantoorstoel. "

  Niet per definitie. Op ’t kantoor heb ik een bureaustoel van minimaal €1000, maar daar moet ik vaker wisselen van positie en schuiven voor de juiste houding dan bij m’n gamestoel. Dat nekkussentje gebruik ik niet, maar dat onderrug kussen is hemels! Mijn akracing is net wat groter dan de normale versie of een dxracer, waardoor ik wel in de juiste houding wordt gezet, maar zonder dat je er te strak ingepropt zit.

  En wat helemaal fijn is bij een stoel die €75 meer kost dan zo’n speedlink is dat het frame van ijzer is. Zo’n stoel weegt al snel een kilo of 25, maar dan heb je ook wel wat. Mijn stoel kan helemaal plat naar achter en ik kan er met m’n 2meter en 100kilo heerlijk in liggen met m’n PSVR headsetje op, zonder de angst dat ik achterover kukel of dat de stoel het begeeft.

  Maw: goedkoop is duurkoop en speed is alleen link als je niet weet wat je doet!

 10.   
  JaslanNL's avatar

  Prima review. Misschien leuk om in een stream, wanneer er ook voor langere tijd op word gegamed, er nog eens commentaar op te geven. Al zou het dan ook mooi zijn om hem te vergelijken met een AK of DXracing stoel.

  Wat je ook wel eens voorbij ziet komen (en me persoonlijk een mooi alternatief lijkt), zijn de stoelen van Needforseat; ‘Maxnomic’. Deze komen in verschillende groottes en maten speciaal voor alle lengtes en gewichten van mensen. En er zitten ook een paar tussen met meer zo’n bureau/managers look dan een racing look. Enige nadeel wat mij momenteel tegen houd, is dat je half Duitsland door moet rijden om in de showroom te kunnen ondervinden wat het beste model voor jou is. Misschien dat er dichterbij ook iets te vinden is, zo ja hoor ik het graag! Ik weet van de meeste andere modellen dat ze wel wat makkelijker te vinden zijn.

 11.   
  madda's avatar

  Dat is een mooie stoel, Denk dat ik alleen wel zou gaan voor 1 met ijzer ipv plastic. Toch maar eens gaan nadenken over een stoel zoals dit mijn buro stoel die ik nu heb is ook al aardig pre historisch 😆 😆 😆

 12.   
  TheNerdNL's avatar

  Tom ik wil niet vervelend zijn maar deze stoel is niet het goedkoopste van gaming chairs je hebt een drift stoel van stof en een metalen frame voor 200,- euro : http://www.gamegear.be/drift-gaming-chair-dr100-black

 13.   
  Tom's avatar

  Wat ben je ook weer vervelend, Jasper. 😛

  Maar inderdaad, er zijn stoelen die in dezelfde prijscategorie zitten. Weliswaar verkoopt Gamegear de Drift DR100 nu voor 200 euro, maar de originele richtprijs verschilt nog geen vijfje met de Regger.

 14.   
  Mark89NL's avatar

  En mag Tom hem weer naar boven sjouwen haha

 15.   
  CHILLOZZ's avatar

  https://www.gamersnet.nl/profiles/thenerdnl/

  sja er is altijd wel wat goedkopers te vinden.
  Zie bij bijv een leenbakker. Daar heb je ook van die gaming look a like stoelen voor nog geen 100 euro. meen dat hun rond de 50 euro zitten zelfs.

  Maar dan kom je alsnog bij dat punt wat ze juist met deze video maken. je moet jezelf nagaan of het dat wel waard is.

  Een goedkope stoel die cool oogt maar voor geen meter [goed] zit. is ook vele malen minder waard in de toekomst. Als je dan met fikse rugpijn te kampen krijgt krab je jezelf wel 3 keer achter je oren…. Had ik toen toch maar wel een fatsoenlijke stoel gekocht…

  Onderschat rugpijn niet. Dat is het meest vervelende wat je kunt hebben. En in de meeste gevallen kunnen ze er niets aan doen. [Zegt de men die dit aan de leven de lijven heeft ondervonden helaas]
  Konden ze maar wat eraan doen, Dan had ik dat allang laten doen…

  Goede video tom en peet 😀 Zo hoort een mooie en goede revieuw te zijn. Duidelijk en eerlijk 😉

 16.   
  3333/3333's avatar

  CHILLOZZ schreef, "
  Onderschat rugpijn niet. Dat is het meest vervelende wat je kunt hebben. "

  No offence, maar heb liever rugpijn dan kanker. aids of dyslexie.