Deze replica’s van Destiny 2-wapens zijn het echte werk


Een beetje Guardian heeft oog voor een goed wapen in zijn of haar holster. En dat is precies waar de vindingrijke helden van Impact Props de échte Destiny-fans te hulp schieten, letterlijk. Het knutselbedrijf waar ook stemacteurs als Nathan Fillion en Bill Nighy hun dankbare replica’s van mochten ontvangen, blijven iconisch schietgerei op de markt brengen.

Een van de meest recente aanwinsten van Impact Props is een unieke variant op de Ace of Spades, het pistool waar ook de stem van Cayde-6, Nathan Fillion, mee bedankt werd. Levensgroot én zeker realistisch genoeg om een bank mee te overvallen. Een kleine bank, uiteraard in vriendschappelijke vorm.

Hetzelfde gaat op voor het Sunshot-pistool, waarvan de handige Amerikaanse knapen er meerdere fabriceerde. Bijzonder waarheidsgetrouw in vergelijking met de verschijning in Destiny 2, al blijft het hele aangezicht misschien iets te futuristisch ogen om als ‘levensecht’ door het leven te gaan.

Lang niet alle creaties van Impact Props worden verkocht. Het gros van de wapens en bepantsering wordt in samenwerking met Bungie gemaakt voor specifieke gelegenheden (zoals beurzen, officiële cosplays en eerdergenoemde bedankjes), maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Wie hyperrealistische Destiny-wapen thuisgestuurd wil krijgen, heeft het niet bepaald voor het uitzoeken. De klusjesmannen fabriceren momenteel enkel de Thorn Hand Cannon voor verkoop, die meteen op de kop mag voor 475 dollar.

Een flinke duit, maar daar krijg je dan ook wel een bizar stukje prop voor terug. Én hij geeft licht in het donker, want waarom ook niet?

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren