Destiny 2: Forsaken raid Last Wish uitgespeeld; nieuwe content voor alle spelers

Afgelopen vrijdag ging de Last Wish raid van Destiny 2: Forsaken eindelijk live. Ondanks de pittige eisen om te starten, zoals 520 Power minimaal en 550 Power bij voorkeur, zijn veel spelers en clans met de raid aan de slag gegaan. Inmiddels heeft het eerste team de raid voltooid, zo laat ontwikkelaar Bungie officieel weten.

De clan genaamd Redeem heeft de primeur om als eerste groep ter wereld Last Wish te hebben uitgespeeld. Redeem had hier uiteindelijk 18 uur en 48 minuten voor nodig na de lancering van Last Wish. De raid is door veel fans in elk geval enthousiast ontvangen, dankzij veel interessante boss fights en puzzelwerk.

Misschien nog wel leuker nieuws is dat het uitspelen van de raid ervoor heeft gezorgd dat er nieuwe content is vrijgekomen voor alle spelers. Dankzij de prestatie van clan Redeem is er een nieuwe Strike beschikbaar, genaamd The Corrupted. Deze Strike speelt zich af in de Dreaming City en heeft een aanbevolen Power-level van 500. Er zijn ook nieuwe missies, een nieuwe Bounty en een nieuwe map voor de spelmodus Gambit verschenen, sinds het succes van Redeem.

Lees alles over Destiny 2: Forsaken in onze uitgebreide review.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren