Prijsvraag: WIN een superslick Spider-Man prijzenpakket!

Deze week staat Gamersnet natuurlijk in het teken van Spider-man! Onze Amador beloonde de game met een 9.2 in zijn Spider-man review en Peter was ook enthousiast in de Spider-man videoreview! Ook zullen we de komende week hele toffe goodies weggeven van de game. We geven vijf pakketten weg en deze bevatten het volgende:


 • 1 Lanyard
 • 1 Notebook
 • 1 Stressball
 • 1 Portemonnee
 • 1 Decal sticker
 • 1 Pop Up Phonestand
 • 1 Marvel’s Spider-Man T-shirt!

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze epische pakketten?

Bedenk het ultieme Spider-man-kostuum! Je hoeft deze natuurlijk niet zelf te maken, maar we willen wel graag weten wat voor jou de ultieme versie van Spider-man zou zijn! Hoe creatiever je bent, hoe groter de kans dat je wint. Je kunt een mooi verhaal schrijven waarin je jouw unieke Spider-man-functies beschrijft, maar je kunt ook een tekening maken, photoshop gebruiken of een andere creatieve manier bedenken waarop je het laat zien.

Tom, Salim en Peter doen met jullie mee en zullen aanstaande maandag laten zien waar zij mee bezig zijn.

Doe je best en kom snel terug om zelf inspiratie op te doen en wie weet krijg jij een van deze vette goodiebags thuisgestuurd!

 1.   
  Bmaster99's avatar

  count me in

 2.   
  MarcieM's avatar

  ik ben kapot inspiratieloos en super onorgineel dus ik stuur niks in maar doe wel mee 😛

 3.   
  S3MM3R's avatar

  I’m in!

 4.   
  Kauwgom's avatar

  Medium!

 5.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Antwoord: B

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  Hele gave prijs zeg…
  wil ik wel hebben t-shirt maat XXL graag 😀

  Mijn spiderman creatie zou zijn…
  Vrijwel hetzelfde als hoe hij nu is maar dan andere kleuren.
  Ik zou dan graag het blauwe gedeelte van het pak zwart maken, Het rode gedeelte een mooie felle [monster energy] groen de belijnen gunmetal grijs. ook het spiderman logo gunmetal grijs ogen outline ook gunmetal grijs en binnenste gedeelte wit.
  verder zou ik er ook een soort van spiderman cape op willen zien. Maar dan niet zon lange. van nek tot net boven de middel is groot genoeg en deze ook in hetzelfde design maken.

  Zou dan ook gaaf zijn als die cape ook echt functioneel zou zijn, Denk aan aanvallen wurgingen en dat soort aanvallen. Zou je wel leuke dingen mee kunnen doen.. en dat spiderman ook een drone ter beschikking heeft.

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Mijn Spiderman zou naakt zijn maar wel met een bivakmuts oid om anoniem te blijven en spinnenwebben met een snelheid van Mach 3 uit zijn aars schieten (ook de reden dat hij geen kleding kan dragen), ongeveer net als een echte spin. Dit vind ik veel realistischer en daarom beter.

  https://imgur.com/a/85YYx8o

 8.   
  DennieBroertjes's avatar

  Hele mooie prijs en als Spoderman fan zou ik natuurlijk graag mee doen.

  Mij lijkt het vet om een Hulk buster suit voor Spider-Man te zien, waarbij de suit eigenlijk gewoon een normaal suit van Spider-Man er in het begin uitziet. maar dan door de zelfde soort technologie als bij antman kan het zichzelf vergroten in spier massa en grote. zodat Spider-Man dan net zo groot als Hulk is maar zichzelf ook nog kleiner kan maken zodat hij toch behendig blijft want dat is wel een kenmerk van Spider-Man. en hoe groter Spider-Man word hoe dikker de webben zijn. Dus dan kunnen de webben wel een meter dik worden :D. En het pak ziet er hetzelfde uit als het pak van de game met het grote witte spinnen logo erop maar dan is de spin niet wit maar groen.

 9.   
  ruuds's avatar

  Mijn ultimate spiderman is redelijk old school, met wat toevoegingen:
  https://ibb.co/nG6GKp

 10.   
  kiesmaarwa's avatar

  Om de zeer geringe kans dat ik win maar meteen te verkleinen naar 0% : ik hoef de prijs niet. Het ultieme Spider-Man kostuum is een rode onesie, volledig bedekt met lijm. Daar is een groot assortiment aan de meest kleurrijke, levende spinnen met hun rug tegenaan geplakt, waarvan je de pootjes heen en weer ziet woelen. Je schiet geen webben, je schiet spinnen. Spinnen die mensen bijten en in de vers gemaakte gaatjes in je huid leggen ze hun eitjes. Eitjes die na 3 dagen je huid te hebben geïrriteerd en geïnfecteerd openbreken, waarna er nog meer spinnen uit komen. Die zoeken hun weg naar je hersenen, waar ze aan beginnen te knagen. Net zolang tot je langzaam je fijne en vervolgens je grove motoriek verliest en langzaam verandert in een kasplantje… 🙂

 11.   
  jurjan's avatar

  Mijn zelfbedachte spider-man is een die van kleur kan veranderen zodat hij ultieme stealth aanvallen kan doen, bijvoorbeeld zwart in de nacht om onopgemerkt een basis binnen te dringen, natuurlijk heeft hij ook wel een basiskleur en dat zou het rode van de spider-man door lichtblauw vervangen en het blauwe door lila. Dit zou mijn zelfbedachte spider-man zijn omdat hij zich aan zijn omgeving kan aanpassen

 12.   
  DB Ries's avatar

  Sowieso extra poten en wat gruwelijke kaken waar je extra gif mee krijg als je je prooi vast hebt, niet alleen webslingeren maar ook gewoon hele grote sprongen maken. Kleur zwart met roodtinten en een rood kruis op de rug.

 13.   
  poekasue's avatar

  Dit is em dan geworden; mijn versie van het ultieme Spiderman-kostuum! Ik hoop zo dat iemand heldhaftig genoeg is om dit kostuum in productie te gaan nemen, ik zou hem zeker gaan dragen als held op sokken! 😉 https://imagizer.imageshack.com/v2/950x673q90/924/a6CzMP.jpg

 14.   
  thebestgames123's avatar

  Ik doe graag mee voor maat M en ik zou spiderman graag in een deadpool outfit willen zien.

 15.   
  XqM iMIKERZz NL's avatar

  ik doe graag mee aan deze wedstrijd voor mij een Maat L
  en hier staat mijn ontwerp voor mijn spiderman outfit :

  http://nl.tinypic.com/r/35ce812/9

 16.   
  milez1983's avatar

  Ik zou graag gaan voor de maat M en het notebook, de rest van het goodiepakket zou voor mijn dochter 3 jaar oud wezen want die is helemaal gek van spidermanS. Volgens mijn dochter moet spiderman roze zijn waar het blauw is en fuchsia waar het rood is en alle lijntjes moeten wit zijn en het logo baby blauw en voor nu succes iedereen en fingers crossed

 17.   
  Fideel's avatar

  Large graag!