Script voor laatste aflevering van Witcher-serie wordt nu geschreven

Al sinds vorig jaar weten we dat The Witcher een eigen Netflix-serie krijgt, die acht afleveringen zal tellen die in 2020 moeten verschijnen. Waar we begin dit jaar konden melden dat de pilot-aflevering voorzien was van een script, kunnen we nu het heuglijke nieuws delen dat schrijfster Lauren Hissrich momenteel werkt aan het scenario voor de laatste aflevering. Dit zegt de beste dame op Twitter:

Remember when I’d be tweeting like crazy and someone would tell me to stop and go write the show?

…#Witcher #finale

Hoewel het script voor de serie niet per se in chronologische volgorde wordt geschreven, weten we nu in ieder geval dat de producenten een begin- én een eindpunt in gedachten hebben. Eerder lekten al twee scripts van de Witcher-serie. Hoewel Hissrich erkende dat deze authentiek waren, stelde ze Witcher-liefhebbers gerust dat het geen spoilers betrof: het waren slechts documenten die bedoeld waren voor audities van acteurs.

Sterker nog, Hissrich verwachtte al dat de scripts zouden lekken. Hoewel de reacties op het internet gemengd waren, vond ze het fascinerend om te lezen. Ze hoopt dat fans net zo’n sterke mening zullen hebben over de daadwerkelijke serie.

Zoals gezegd verschijnt de Witcher-serie in 2020 exclusief op Netflix.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren