The Witcher-serie telt 8 afleveringen en verschijnt pas in 2020

Hoewel Netflix al bijna een jaar geleden aankondigde een serie met een The Witcher-thema te gaan produceren, bleef verdere informatie uit, totdat in februari naar buiten kwam dat het script voor de pilot-aflevering klaarligt. Nu is er meer informatie over de reeks afleveringen bekend.

Zo zal het eerste(?!) seizoen acht afleveringen gaan kennen en wordt de serie opgenomen in Oost-Europa. De keuze voor deze locatie komt van de executive producer en schrijver van de serie, Lauren S. Hissrich. Volgens Hissrich was het ‘no option’ om de game- en boekenserie buiten Oost-Europa te verfilmen. Ook wordt bij deze serie kwaliteit boven kwantiteit gezet. Dit is de reden waarom het eerste seizoen slechts acht afleveringen krijgt.

De pilotaflevering zal waarschijnlijk pas in 2020 op Netflix verschijnen. Nog niet alle episodes staan op papier, maar de schrijfster heeft ze al wel in haar hoofd zitten.


Het gaat nog wel even duren voordat het 2020 is en (waarschijnlijk) de eerste aflevering op Netflix zal verschijnen. Houd jij het vol tot het zover is?

  1.   
    Steamturtle's avatar

    we gaan het zien!