Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt 22 maart

Deze week staat uitgever Activision uiteraard ook op Gamescom en in Keulen is Sekiro: Shadows Die Twice voor het eerste te spelen. De game van From Software brengt ons naar het oude Japan. Voor de mensen die niet in de Duitse stad zijn om de game te spelen, is er ook goed nieuws. Sekiro: Shadows Die Twice verschijnt volgend jaar op 22 maart.

Tijdens Gamescom wordt er nieuwe gameplay getoond en zien de aanwezigen onder andere hoe de protagonist, the One-Armed Wolf, zijn prothetische ledemaat kan gebruiken. Deze is te upgraden en te veranderen, om verschillende aanvallen te gebruiken. Tijdens de hands-on in Keulen worden er drie grote punten getoond in Sekiro: Shadows Die Twice.

Sword Combat: Tijdens de intense gevechten in Sekiro: Shadows Die Twice kunnen spelers gebruik maken van speciale Sword Arts als aanvulling op de normale aanvallen. Op deze wijze kan de defensie van de tegenstander worden beslecht, om vervolgens de genadeklap uit te delen.

Shinobi Prosthetic: Spelers kunnen schakelen tussen een verscheidenheid aan unieke Prosthetic Tools om de zwakte van gewaagde slechteriken te vinden.

Resurrection: Te gebruiken als mogelijkheid voor een tactische terugtrekking of om de tegenstander te misleiden vlak voor een tegenaanval – deze nieuwe aanvalsstrategie stelt spelers in staat om direct te herrijzen.

Ook is het vanaf vandaag mogelijk om de game te pre-orderen en ook de zojuist onthulde Collector’s Edition van Sekiro: Shadows Die Twice. Deze bevat onder andere een artbook, steelbook en een beeldje van de protagonist. Sekiro: Shadows Die Twice wordt geregisseerd door  Hidetaka Miyazaki, het brein achter Dark Souls, Dark Souls 3 en Bloodborne en het nieuwste project ligt dus 22 maart in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Bmaster99's avatar

    ziet er best gaaf uit weet alleen niet of het ook wat voor mij is

  2.   
    BearsRidingTanks's avatar

    Ik voel me ineens ziek worden 22 maart