De Sims 4 gratis uitgebreid met Caribische kleding en meubels

Na de ietwat late introductie van de Jaargetijden-uitbreiding voor De Sims 4, is het nu de hoogste tijd om voort te borduren op seizoensgebonden extraatjes voor liefhebbers. In het specifiek de Caribbean Update, die als gratis uitbreiding voor het basisspel moet dienen.

Aan de hand van de kosteloze en vrij tropische update, krijgen Sims-spelers nu meer beschikking over felgekleurde patronen en stijlen om hun huizen en Sims in te hullen. De grootte van het downloadbare contentpakket blijft nog even mysterieus, maar haarstijlen, kleding, prenten én meubels liggen in ieder geval in het verschiet.

Hoewel de verschijning op de pc-versie van De Sims 4 voor de hand ligt, is het nog onduidelijk of (en wanneer) het kosteloze uitbreidinkje richting de console-versies van de levenssimulator zal komen.

De Caribbean Update is niet de enige gratis toevoeging aan het vierde officiële basisspel van De Sims uit de afgelopen tijd. Ten tijde van De Sims 4: Jaargetijden verschenen immers ook glazen daken — en daarmee de mogelijkheid tot broeikassen — gratis voor alle spelers van De Sims 4.

 1.   
  RLXTR's avatar

  Geinig. Binnenkort maar weer eens een keertje opstarten.

 2.   
  KevinW's avatar

  Leuk idee om af en toe ook gratis toevoegingen erbij te doen, handig voor de mensen die zich niet genoodzaakt voelen om contstant betaalde content te kopen, maar alsnog meer willen naast de “normale” Sims 4 ervaring.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Wakanda shit is this

 4.   
  Arcturion's avatar

  Bijna niet meegespeeld, ik zal maar eens opstarten.