Vind het gigantische hoofd van Sean Murray in No Man’s Sky

We zagen de week doormidden met een nieuwe Lunchtip! Elke werkdag verblijden we je lunchpauze met interessante content rondom de game-cultuur, met de hand uit het internet geplukt door de GamersNET-redactie. Deze keer gaat het over een gamer die teveel tijd over heeft, maar daarmee liefde wilt tonen aan een ontwikkelaar.

Het is weinig mensen ontgaan dat twee jaar geleden de sci-fi game No Man’s Sky uitkwam. Deze indie van Hello Games werd op de markt gezet als iets baanbrekends, maar is de weken na de release compleet afgemaakt door pers en consumenten. Twee jaar en heel wat updates later is de grote NEXT uitbreiding toegevoegd en die zorgt voor een betere ervaring en No Man’s Sky lijkt eindelijk af. Een gamer is dermate blij met de veranderingen en heeft een enorme hommage gemaakt op één van de triljoenen planeten in de game.

Ene Roland Oberheim heeft flink wat tijd en moeite gestoken in een enorme afbeelding van Sean Murray, de oprichter van Hello Games, om hem te bedanken voor (uiteindelijk) een geweldige game. Met de basebuilding-feature, die overigens ook ver na de release is toegevoegd, heeft hij deze indrukwekkende afbeelding gemaakt. Mocht je het enorme hoofd van Murray in het echt willen zien, dan moet je richting Euclid Galaxy en de planeet Catiasus Omega zoeken. De kans is bijzonder klein dat het je lukt, maar we wensen je veel succes!

De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer! 🍞

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren