Android-versie Fortnite niet langer exclusief voor Samsung-devices

Niet alleen op de consoles en pc is Fortnite ongekend populair. Ook de mobiele versie van de Battle Royale-game weet flink wat spelers te trekken en inkomsten te genereren en dat terwijl de mobiele versie van Fortnite lange tijd alleen voor Apple-devices beschikbaar was. Hoewel iPhone- en iPad-bezitters al langere tijd ook onderweg aan hun Fortnite-fix kunnen komen, was dat voor eigenaren van een Android-device niet het geval.

Ook toen Fortnite dan toch eindelijk beschikbaar kwam voor Android-telefoons, bleek dat slechts voor een beperkte doelgroep. Enkel eigenaren van een Samsung-telefoon konden in eerste instantie met de mobiele versie van Fortnite aan de slag. Daar is nu echter verandering in gekomen en ook eigenaren van een Android-device die niet van Samsung is, kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de Android-beta van Fortnite Battle Royale.

Wil je je inschrijven voor de beta-versie van Fortnite op Android? Of wil je weten of jouw Android-device geschikt is voor Fortnite? Neem dan snel een kijkje op Epic’s Fortnite-website.

 1.   
  Neolite's avatar

  Als je deze game dan al wilt spelen(Geen haar in mijn hoofd die daar aan denkt) dan doe je dat toch op de PC? Niet op een mobiele telefoon? Ik zal wel te oud zijn voor die onzin.

 2.   
  someone else's avatar

  @Neolite: heb het gespeeld op iPhone en het is zo waardeloos
  Je bent niet te oud, je hebt gewoon gevoel voor kwaliteit.

  Heel even geprobeerd maar de controls zijn zo waardeloos dat elk gevecht eindigt in stilstaan tegenover elkaar… nóg saaier dan de echte game