Ouders huren Fortnite-docent in voor kinderen

De gekte rondom Fortnite lijkt nog steeds extremer te kunnen. Via een artikel in The Wall Street Journal is duidelijk geworden dat er zelfs ouders zijn die ervaren Fortnite-spelers inhuren om hun kinderen te helpen met het spel!

Het artikel in de krant bevat interviews met meerdere ouders die allemaal Fortnite-docenten hebben ingeschakeld. Sommige ouders willen simpelweg niet dat hun kind (veel) potjes Fortnite verliest. Andere ouders gebruiken de aanwezigheid van een ervaren Fortnite-speler juist om samen met hun kind te spelen. Echte quality time dus.

Spelers die zich beschikbaar stellen als Fortnite-docent zijn naar verluidt te vinden via social media en zelfs speciale websites die de ‘verhuur’ mogelijk maakt. Zo laat een specifieke site weten al ruim 1400 docenten te hebben verhuurd sinds maart van dit jaar.

Fortnite doet het nog altijd extreem goed. Niet alleen met evenementen voor spelers, zoals een verjaardagsevenement en natuurlijk de week challenges, maar ook qua financiële resultaten. Volgens recente berichten zou alleen al aan de iOS-versie twee miljoen dollar per maand verdiend worden. Epic Games zou inmiddels zelfs ruim acht miljard dollar waard zijn, wat vooral te danken is aan het enorme succes van Fortnite.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Eigenlijk is het erg triest als je weet dat het om jonge kinderen gaat die dus al op zo een leeftijd worden overspoeld met de over-competitieve Amerikaanse prestatiecultuur. Misschien tevens zo sneu dat het gegeven dat het Amerikanen betreft mij ook totaal niet meer doet verbazen.

  2.   
    GrijzeVos's avatar

    Te treurig voor woorden

  3.   
    Dedsec's avatar

    Vond maar saai spel, en je raakt gewoon mensen kwijt als je het zelf niet speelt.

  4.   
    Bmaster99's avatar

    Echt wat sommige mensen wel niet doe verbaast me soms echt

  5.   
    MaTriXX's avatar

    Je denkt als iets niet gekker kan, en je leest dit soort artikelen dan denk je ja dat kan het wel :P.

  6.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    FCK Fornite

  7.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    fortnite

  8.   
    Papachico's avatar

    Hahaha misschien moet ik dit zelf ook gaan doen 😆

    Gaat wel ver dit.. mja, hoe fucking slecht ben je wel niet als je niet eens weet hoe je een simpel spel als dit kan spelen. Gamers tegenwoordig zijn echt noob geworden 😆