EA lanceert EA Origin Access Premier deze zomer

EA heeft een nieuwe functie voor EA Origin Access aangekondigd, EA Origin Access Premier. In feite is dit een luxer maandabonnement om niet alleen klassiekers van Electronic Arts te spelen, maar ook de toekomstige games als, Anthem, Battlefield 5 (met Battle Royale) en FIFA 19.


Voor 15 euro per maand of honderd euro per jaar, krijg je toegang tot de EA Access Vault en alle nieuwe games van EA. Dit lijkt een antwoord op de Xbox Game Pass, die sinds korte tijd ook recente titels als Sea of Thieves en State of Decay 2 vanaf de release aanbiedt.

Een precieze releasedatum voor EA Origin Access Premier is nog niet bekend, maar ergens deze zomer moeten pc gamers aan de slag kunnen met deze service.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Nee dankje ik betaal al 30 euro per jaar voor EA Acces 8)

  Ik snap nog steeds niet waarom Sony hier zoo bang voor is zucht.

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  Ik denk dat 15 iets te veel is. De gamepass is 10 en heeft een veel groter aanbod. Maar we zullen zien. Dit gaat wel de toekomst worden denk ik.

 3.   
  mattioza's avatar

  Ben niet zo’n fan van al die abonnementen, afzonderlijk lijkt het allemaal doenbaar, maar op het einde van de rit zit je aan 50-100 euro vaste kosten per maand. Maar ach het zal wel de toekomst zijn/worden, vrees ik.

 4.   
  mheiden21's avatar

  Vind 15 euro best wel aan de prijs voor een abbo bij 1 publisher, ze kunnen beter samen werken en 1 groot platform maken voor 15 euro p/maand. Was namelijk niet van plan om bij elke publisher een abbo af te sluiten á 10-15 euro per maand.