Welke vier klassen zijn speelbaar in Anthem?

Anthem is het nieuwste project van BioWare en tijdens de EA Play van vandaag, heeft de ontwikkelaar meer informatie vrijgegeven over de game. De game is te spelen met vier verschillende personages, die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben in verschillende omgevingen.

In Anthem heeft het menselijk ras een robotpak uitgevonden om door het barre gebied van de planeet te reizen. Deze Javelins zijn er in vier verschillende smaken en teamwork wordt hierdoor flink aangemoedigd.


Op bovenstaande afbeelding staan van links naar rechts; Ranger, Colossus, Storm en Interceptor. De Colossus is bijvoorbeeld de tank, zoals de naam een beetje doet vermoeden, en Storm lijkt een soort magische krachten te bezitten. Wat de klassen precies kunnen doen is nog niet helemaal duidelijk, maar daar kunnen we 22 februari achter komen, wanneer de game uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  mattioza's avatar

  Anthem heeft wel enorm die Destiny-vibe, maar dat hoeft zeker niet slecht te zijn.

 2.   
  Tom's avatar

  Voor mij dus wel. Deze persconferentie onderstreepte voor mij echt overduidelijk dat het Destiny wíl zijn, en daar ben ik persoonlijk gewoon niet naar op zoek.

 3.   
  mattioza's avatar

  Tom schreef, "Voor mij dus wel. Deze persconferentie onderstreepte voor mij echt overduidelijk dat het Destiny wíl zijn, en daar ben ik persoonlijk gewoon niet naar op zoek. "

  Je moet er voor zijn natuurlijk. Heb mij met de eerste Destiny (verrassend) zeker en vast vermaakt (jaargang 1), ondanks toch bepaalde tekortkomingen van de game, zoals bv. het vele grinden en vaag basisverhaal. Dus ben benieuwd, waar de focus bij Anthem zal op liggen, of ze de MMO-elementen gaan proberen wegwerken/verminderen en meer unieke verhaalmissies/elementen toevoegen, zal de tijd moeten uitwijzen.