Multiplayer Call of Duty: Black Ops 4 krijgt populaire mappen uit vorige delen

Tijdens een recente livestream heeft ontwikkelaar Treyarch weer wat meer laten zien van de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4. Na eerdere onthullingen over het schrappen van wall running en double jumps zijn nu de multiplayer mappen aan de beurt. Naast een nieuwe map maakte men bekend dat Black Ops 4 ook diverse populaire mappen zal krijgen uit vorige delen.

Firing Range, Jungle, Slums en Summit keren terug in Black Ops 4. De vier mappen zijn volledig opnieuw ontworpen met verbeterde visuals en zijn vanaf de release voor alle spelers beschikbaar. Niet geheel verrassend zal ook de iconische multiplayer map Nuketown weer van de partij zijn. Volgens Activision verschijnt Nuketown pas in november, enige tijd na de release van de game. Ook Nuketown zal voor iedereen beschikbaar zijn.


De klassieke Nuketown map van Black Ops

Inmiddels zijn ook al vier geheel nieuwe mappen bekend: Contraband, Payload, Seaside en Frequency. In de laatste livestream stond Frequency centraal. Dit is een map in de Chinese Hunan provincie. Spelers hebben in deze map de opdracht om informatie te bemachtigen. De map is ontworpen voor compacte, ‘close quarters’ actie. Er zijn echter ook plekken waar spelers vanaf kunnen vallen, wat een extra risico met zich meebrengt.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een besloten bèta wordt voor de lancering verwacht, mogelijk ergens in augustus.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Nuketown deel 5

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Een oude map terug brengen is opzich niet zo verkeerd maar toch vind ik het matig. Nu vind ik bo4 er sowieso niet zo aantrekkelijk uitzien… Tot nu toe staat mijn hoop gevestigd op bf5

  3.   
    Moodey's avatar

    Alweer Firing Range, goh, origineel

  4.   
    Sa.'s avatar

    @thijs same. BFV better not fuck up, mijn hoop op FPS gaming eind dit jaar 😆

  5.   
    Chinook's avatar

    99% kans dat Nuketown er ook bij komt

  6.   
    ChielB's avatar

    Nuketown was ook al bevestigd, die komt enkele weken na de release voor iedereen erbij.

    Lijkt me niets mis met populaire mappen uit vorige delen, zolang er ook maar genoeg vernieuwing is. 5 bekende mappen en 5 nieuwe mappen zou wat karig zijn. Aangezien ze nu al 4 mappen onthuld hebben die volledig nieuw zijn, gaat dat denk ik wel goed komen.