Wie wint onze Speedlink Maxter Stereo headset? | Prijsvraagwinnaar

Vorige week uitgebreid te zien in GamersNET Gear, maar ook nog eens te winnen voor een gelukkige kijker! We geven de Speedlink Maxter Stereo headset (ter waarde van 49,99 euro) zo maar weg. En ja, vandaag is de dag dat wij onze lucky bastard uit de doeken doen.

Wat viel er dan precies te winnen? Zeer simpel, check onze uitgebreide video review voor een eerlijk oordeel over Speedlinks nieuwste headset. Onze recensent van dienst, Amador, was overwegend positief te spreken over de medium-range gaming headset:

Wij van GamersNET danken alle kanshebbers voor hun inzendingen. Naast aardig wat animo, deelden zelfs een aantal geïnteresseerden foto’s van hun aaneengeplakte koptelefoons en erbarmelijke audio-omstandigheden. Dat wordt gewaardeerd, en nemen we ook zeker mee in onze uitslag.

Daarom is onze winnaar van de Speedlink Maxter Stereo ook als volgt:


lord0fgame28

Stefan, van harte gefeliciteerd! De mooie zwartrode headset komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodra we eenmaal uitvogelen waar je huis woont.

Aan hen die helaas geen winst wisten te scoren; geen zorgen! Er valt nog altijd meer dan genoeg goedheid te winnen op onze knusse website. Wat dacht je bijvoorbeeld van ASUS GamersNET Bottlenekt, waarin je gigantische upgrade-pakketten voor je set-up kan winnen.

  1.   
    Amaraldane's avatar

    Gefeliciteerd!