Welke coureur krijgt onze Speedlink Trailblazer? | Prijsvraagwinnaar

De afgelopen weken stond GamersNET bol van de mooie prijsvragen, waaronder niks minder dan de Speedlink Trailblazer op een platform naar keuze! Het hoge woord moet er toch een keertje uit, dus bij dezen maken we bekend wie dat kekke racestuurtje gewonnen heeft…

Dit specifieke wieltje werd al eerder behandeld in een livestream, onze uitgebreide Speedlink Trailblazer review en natuurlijk een eigen aflevering van ons wekelijkse GamersNET Gear.

Ons verdict was duidelijk; harde racers zijn misschien niet aan de orde van de dag, maar een rustige simulator komt prima tot zijn recht. En daar mochten wij iemand mee blijmaken.

Wij danken alle kanshebbers voor hun creatieve inzendingen en andere mooie woorden. Maar goed, voor nu kan er natuurlijk maar één winnen…

Onze winnaar van de Speedlink Trailblazer is niemand minder dan…


huntedjohan

Johan, van harte gefeliciteerd! Wij verrijken jou 2018 alvast met een nieuwe manier om je race-games op te knallen.

Aan eenieder die hier falikant misgreep, niet getreurd! Voorlopig valt er nog meer te winnen bij je vrienden van GamersNET! Zo kun je nog even meedingen voor een Thrustmaster Hotas 4 Flight Stick of de stevige Nacon Revolution Pro Controller 2. Reageer nu het nog kan!

Daarnaast staat zondag 7 januari ook onze GamersNET Radio Marathon op het programma. Volg onze 12 uur lange live-podcast en maak ook daar direct kans op toffe prijzen! Wat dacht je bijvoorbeeld van dat ándere racestuur, die voor de PlayStation 4? Stay tuned…

  1.   
    S3MM3R's avatar

    Jammer dat ik deze niet won, kon ik er ook salty op worden net als Tom in zijn livestream hehe, alsnog gefeliciteerd! Have fun with it man!

  2.   
    Amaraldane's avatar

    Gefeliciteerd!

  3.   
    Tom's avatar

    Ik werd er inderdaad nogal zoutig van, maar wie weet kan Johan er met zijn rijke rijdervaring wél mee overweg. 😉

  4.   
    JustB's avatar

    Gefeliciteerd man!

  5.   
    Leukste's avatar

    Gefeliciteerd!

  6.   
    jkampmeijer's avatar

    Gefeliciteerd!

  7.   
    Thomsnov's avatar

    Congratz Johan

  8.   
    noah81's avatar

    Proficiat ouwe kootwijkerbroeker 🙂

  9.   
    huntedjohan's avatar

    S3MM3R schreef, "Jammer dat ik deze niet won, kon ik er ook salty op worden net als Tom in zijn livestream hehe, alsnog gefeliciteerd! Have fun with it man!"

    En bedankt. We gaan ‘m goed uittesten op forza horizon 3

  10.   
    huntedjohan's avatar

    Tom schreef, "Ik werd er inderdaad nogal zoutig van, maar wie weet kan Johan er met zijn rijke rijdervaring wél mee overweg. 😉 "

    zoutig worden tijdens het spelen van forza Is helemaal geen probleem. Perfecte reden om er een krat bier bij te zetten 😆 😛
    Maar bedankt, we gaan er van genieten 😀

  11.   
    mvoske's avatar

    Proficiat!

  12.   
    huntedjohan's avatar

    ”noah81″ schreef, "Proficiat ouwe kootwijkerbroeker :)"

    en bedankt he kale barnevelder 👿

  13.   
    marlies16's avatar

    Gefeliciteerd 🙂