Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Speedlink Maxter | Unboxing + Give-away aankondiging

Meer Speedlink op GamersNET! Na het Trailblazer racewiel door de review en give-away te sturen, gooien we nu dezelfde aanpak voor Speedlinks nieuwe Maxter Stereo headset. Tom pakt het doosje uit, kondigt een prijsvraag aan en geeft de koptelefoon door aan onze Amador voor de review.

Heb je vragen, feedback of opmerkingen over de headset of onze aanstaande behandeling daarvan? Schroom niet van je te laten horen!

 1.   
  Mattiees's avatar

  ziet er voor 50 euro helemaal niet verkeerd uit. Ben benieuwd hoe de degelijkheid (om tom’s woorden maar even te gebruiken) is, vooral qua kwaliteit van de gebruikte materialen etc. Daarnaast natuurlijk hoe de kwaliteit van mic en geluid is.

 2.   
  Tom's avatar

  Dat viel mij dus ook enorm mee. Qua afwerking en bouwmaterialen lijkt het allemaal erg fraai, al helemaal voor die prijs.

 3.   
  huntedjohan's avatar

  Meer Speedlink op GamersNET! Na het Trailblazer racewiel door de review en give-away te sturen, gooien we nu dezelfde aanpak voor Speedlinks nieuwe Maxter Stereo headset.

  hopen dat je een andere aanpak gebruik voor het afleveren van de gewonnen prijs 😛 😉 😆

  deze past dus toch ook gewoon op een xbox one s controller?

 4.   
  hansverhoeven's avatar

  Hij ziet er top uit, hopelijk is het geluid ook top! Ik heb echt goed geluid nodig want ik zit nu nog te gamen met zo’n vliegtuig koptelefoontje.(dat is een partij waardeloos!!)