Fallout 76 aangekondigd; meer informatie op de E3

Gisteren begon Bethesda al met het teasen van een nieuwe Fallout, wat enigszins vroeg leek, aangezien de E3-persconferentie van Bethesda op 10 juni pas plaatsvindt. Gelukkig hoeven we niet zo lang te wachten, want zojuist heeft het bedrijf de volgende Fallout aangekondigd: Fallout 76.

De aankondiging werd gedaan middels onderstaande trailer, waar de analisten ongetwijfeld al mee aan de slag zijn gegaan. De game speelt zich af in post-apocalyptisch 2102 en draait om Vault 76 (vandaar de naam), die al eerder in de lore van de Fallout-franchise werd genoemd. De soundtrack van de trailer zou een indicatie kunnen zijn dat Fallout 76 zich afspeelt in de Amerikaanse staat West Virginia.

Meer informatie is niet vrijgegeven; daarvoor moeten we wachten tot de E3-persconferentie van Bethesda. Die vindt plaats op 11 juni om 3:30 uur (Nederlandse tijd).

Check hieronder de officiële teaser van Fallout 76.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik zou ook het volgende willen melden, Vault 76 was al langer bekend in de serie (als in, de Lore was er omheen geschreven).
  Zie http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_76 voor meer informatie.

  Een “controle-vault” met ~500 mensen.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Alfa Warrior schreef, "Ik zou ook het volgende willen melden, Vault 76 was al langer bekend in de serie (als in, de Lore was er omheen geschreven).
  Zie http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_76 voor meer informatie.
  Een “controle-vault” met ~500 mensen."

  Thanks, heb het inderdaad even toegevoegd 🙂

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Ik vertik het om Skyrim opnieuw te kopen. Kom met een nieuwe Elder Scrolls!

 4.   
  Sa.'s avatar

  Wow, trippy. Ben benieuwd wat voor game dit dan is, je zou toch denken dat het wel erg vroeg is voor een compleet nieuwe Fallout…

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Sa. schreef, "Wow, trippy. Ben benieuwd wat voor game dit dan is, je zou toch denken dat het wel erg vroeg is voor een compleet nieuwe Fallout…"

  Ik vind het inderdaad ook redelijk vroeg voor een volwaardige sequel. Speculanten zeggen dat een soort online game is, maar ik kan me ook weer niet voorstellen dat Bethesda zijn E3-persco gaat lopen hypen voor een soort Fallout Shelter…

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Als het geen volwaardig deel is, kan een nieuwe Elder Scrolls alsnog <3

 7.   
  mattioza's avatar

  Je moet het ze wel nageven, Bethesda weet altijd wel uit te pakken met hun Fallout aankondigingen.

 8.   
  Linkje's avatar

  WAT SICK! Ben heel benieuwd

 9.   
  Sa.'s avatar

  MikeGevers schreef, "

  ”Sa.” schreef, "Wow, trippy. Ben benieuwd wat voor game dit dan is, je zou toch denken dat het wel erg vroeg is voor een compleet nieuwe Fallout…"

  Ik vind het inderdaad ook redelijk vroeg voor een volwaardige sequel. Speculanten zeggen dat een soort online game is, maar ik kan me ook weer niet voorstellen dat Bethesda zijn E3-persco gaat lopen hypen voor een soort Fallout Shelter…"

  Ja het “hypen” is wat mij zo verward, aan de ene kant is het gewoonweg te vroeg voor een volwaardig nieuw deel, aan de andere kant, deze teaser in combinatie met het teasen gister doet toch wel vermoeden dat het hier om wat meer gaat dan simpelweg een kleine extra game. Most curious indeed

 10.   
  Sa.'s avatar

  Daniel Z schreef, "Als het geen volwaardig deel is, kan een nieuwe Elder Scrolls alsnog <3"

  Don't get your hopes up, die zien we waarschijnlijk pas volgend jaar... ik ben ook terug gekomen van mijn enthousiaste uitspraken....

 11.   
  VkraM16's avatar

  Speelt zich af in post apocalyptisch 2076? De pipboy in de teaser geeft toch echt aan 27 October 2102. Desalniettemin lijkt het hier om een spin off te gaan, maar we gaan het zien

 12.   
  MaTriXX's avatar

  New Vegas kwam ook 2 jaar na deel 3, er zit nu 3 jaar tussen deel 4 en deze aankondiging, echter hoop ik wel dat dit een zelfde soort Fallout is als deel 4 en de 2 oudere delen.

  Hopelijk weer net zo`n mooie aankondiging als bij deel 4 oftewel met een release dit jaar echter betwijfel ik dat gezien ze bijna allemaal mogelijk rekening houden met RDR2.

 13.   
  Turk–Life's avatar

  OW MY GODDDDDDDD. IK WIL HUILEN! een nieuwe fallout 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

  Ik kan niet wachten om meer te zien tijdens de E3. Ik hoop dat dit een vervolg is op fallout 4. Dus een volwaardige nieuwe game en niet een online game zoals eerdere comments hierboven dat aangeven.

 14.   
  Papachico's avatar

  Ik heb Fallout nooit gevolgd ofzo. Heb Fallout 4 geleend van een vriend van me en heb in een maand tijd elke trophy gehaald. Die game trok mij er helemaal in gewoon. Wat een fantastisch spel.. Ik hoop dat deze nieuwe game ook een meesterwerk wordt.

 15.   
  Stirf's avatar

  Blijft een game waarin je helemaal in gezogen wordt. Lekker traag alles op je gemak ipv de snelle mp shooters

 16.   
  Stirf's avatar

  Waar in je in duh

 17.   
  Rolf31's avatar

  Ik zeg COOOL. Fallout 4 was een lekkere game, maar of een nieuwe volwaardige fallout te vroeg komt, dat is wel een goeie vraag ja…

 18.   
  tranceguy's avatar

  Fallout 5 kan nog steeds….

 19.   
  Mallorn's avatar

  Waarschijnlijk een online survival FO. Dat zou heel spijtig zijn.

 20.   
  joep klinkenberg's avatar

  heeft vast een battle royale….