Wie ontvangen allemaal een tientje game-tegoed van Razer? | Prijsvraagwinnaars

Ook Razer heeft nu zijn eigen online game-winkel in de vorm van de Razer Game Store. Koop codes voor games op bijvoorbeeld Steam of Uplay, maar scoor daarmee (onder meer) automatisch bonussen voor Razer-producten.

Om te vieren dat het digitale distributieplatform lanceerde, gaven we namens GamersNET maar liefst tien keer tien euro weg om aldaar uit tegeven!

Dan nu, welke tien winnaars krijgen binnenkort een digitale voucher binnen in hun inbox op GamersNET? We winden er geen doekjes om, dit zijn onze bofkonten voor vandaag:


Zwezinni


BramvDooren

jkampmeijer

Batjaa

bartofzo

huntedjohan

Riesjart

Linkje

Riesgaming


OMGitsOhMyGoat


Beste winnaars, van harte gefeliciteerd! De codes worden zo snel mogelijk verstuurd via het berichtensysteem van GamersNET zelf. Schroom vooral niet om ons te vertellen waar je tien euro naartoe is gegaan op de Razer Game Store!

Aan hen die helaas geen winst wisten te scoren; geen zorgen! Namens GamersNET zullen we binnenkort meer tientjes verstrekken om uit te geven op het nieuwe verkoopplatform. Houd de website (en Twitch-streams) in de gaten voor meer informatie!

 1.   
  Linkje's avatar

  Bedankt! Iedereen gefeliciteerd die gewonnen heeft! 😀

 2.   
  huntedjohan's avatar

  super bedankt.

  wel perfecte timing. net mn game pc verkocht en volledig over op console. maar we gaan de kids maar s verwennen denk 😛

 3.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  Bedankt, ik denk dat ik nog altijd voor de burgers ga.

 4.   
  Tom's avatar

  Als het goed is, hebben nu alle prijswinnaars een bericht met daarin hun code. Het verzilveren ervan is wat apart (via de 2FA in de Razer zVault, in plaats van de Game Store zelf), maar laat me weten of het allemaal goed werkt. 🙂

  @Goat: ik had niet anders verwacht. Smakelijk!

 5.   
  Amaraldane's avatar

  Gefeliciteerd!

 6.   
  huntedjohan's avatar

  Tom schreef, "Als het goed is, hebben nu alle prijswinnaars een bericht met daarin hun code. Het verzilveren ervan is wat apart (via de 2FA in de Razer zVault, in plaats van de Game Store zelf), maar laat me weten of het allemaal goed werkt. 🙂
  @Goat: ik had niet anders verwacht. Smakelijk!"

  kom er niet echt uit. heb 2way authentication enabled. maar de enige 2 plekken waar ik codes kan invullen zijn veel meer digits dan de 6 cijferige code die ik heb ontvangen :O

 7.   
  Tom's avatar

  De Excel-sheet was een beetje onduidelijk. Het kan zijn dat achter ál jullie codes ;Razer hoort te staan (hoofdlettergevoelig). Mocht dat niet helpen, dan ga ik even contact opnemen met Razer hoe het precies zit.

 8.   
  huntedjohan's avatar

  Tom schreef, "De Excel-sheet was een beetje onduidelijk. Het kan zijn dat achter ál jullie codes ;Razer hoort te staan (hoofdlettergevoelig). Mocht dat niet helpen, dan ga ik even contact opnemen met Razer hoe het precies zit. "

  als ik bij zsilver code probeer te redeemen maakt hoofdletter of niet totaal niet uit, want hij zet ze automatisch op hoofdletter.

  Kan best zijn dat ik verkeerd zit te kijken, maar heb van alles geprobeerd maar kom er niet uit.

 9.   
  Tom's avatar

  Hmmm… Mijn laatste gok zou zijn dat het via de Razer Cortex software zou gaan. Het is een tijdje geleden dat ik daar iets verzilverd heb, maar zou heel goed kunnen dat de kortere codes daar wél in te voeren zijn.

  Ik probeer er morgen zelf wel eentje uit daar. Anders contacteer ik Razer voor de heldere instructies.

 10.   
  Batjaa's avatar

  Super bedankt! Alle andere winnaars ook gefeliciteerd 🙂

 11.   
  huntedjohan's avatar

  Tom schreef, "Hmmm… Mijn laatste gok zou zijn dat het via de Razer Cortex software zou gaan. Het is een tijdje geleden dat ik daar iets verzilverd heb, maar zou heel goed kunnen dat de kortere codes daar wél in te voeren zijn.
  Ik probeer er morgen zelf wel eentje uit daar. Anders contacteer ik Razer voor de heldere instructies. "

  Kan helaas ook niets vinden in cortex.
  ben er denk wel achter wat het wel is. volgens mij is het een kortings code die je alleen bij een bestelling kun gebruiken. Ik heb een winkelwagen gevuld met games en daar de promo code gebruikt en dan krijg ik de 10 euro korting.
  Dus het is geen vullen van je tegoed, maar een kortingscode bij aankoop. lijkt erop dat er wel een minimum aan zit. Bij game van 10 euro werkt de code niet, bij 20 euro wel.

 12.   
  jkampmeijer's avatar

  Bedankt, en gefeliciteerd andere winnaars 8)

 13.   
  Riesjart's avatar

  Het verdomde trucje heeft gewerkt … ik heb met dat gratis tientje meer gekocht dan ik eigenlijk van plan was.

  F.E.A.R 3
  Middle-earth Shadow of Mordor
  Wolfenstein 3D
  Wolfenstein II: The New Colossus

 14.   
  marlies16's avatar

  Gefeliciteerd winnaars 🙂

 15.   
  jkampmeijer's avatar

  Nu 80% korting in Razer store met 2K spring sale.
  Mafia 3 aangeschaft voor 14,- min 10 euro koring = 4,-

  8)