CD Projekt RED zal een RPG tonen tijdens de E3; vermoedelijk Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar CD Projekt RED zal dit jaar naar de E3 komen om een RPG te tonen aan de hele wereld. Hoewel men geen specifieke titel heeft genoemd, lijkt de kans bijzonder groot dat het om Cyberpunk 2077 gaat. Volgens het officiële bericht gaat men een role-playing game presenteren die debuteert op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Er doen al langer geruchten de ronde dat Cyberpunk 2077 dit jaar eindelijk getoond zal worden aan alle nieuwsgierige fans. Afgelopen januari werd het Twitter-account van de game ineens actief. Ook verschenen vorige maand ineens heel veel details over de game, waaronder de spelwereld, facties en classes. Een speciale E3-demo achter gesloten deuren lijkt zodoende heel goed mogelijk te zijn.

De beursdagen van de E3 2018 vinden plaats van 12 tot en met 14 juni. Over anderhalve maand weten we meer en hebben we – hopelijk – eindelijk wat gezien van het ambitieuze Cyberpunk 2077.

 1.   
  mattioza's avatar

  Of het gaat over die 2de RPG waar ze mee bezig zijn. Maar waarschijnlijk zal het wel Cyberpunk 2077 zijn, al zal het nog wel een jaar of 2 wachten zijn op die game, dus verwacht ook niet te uitgebreide details.

 2.   
  Papachico's avatar

  Drie dingen die ik wil zien:
  Cyberpunk 2077,
  Red Dead Redemption 2,
  The Last of Us 2

 3.   
  Prince's avatar

  Witcher 4 confirmed