EA voegt eind mei gratis WK-dlc toe aan FIFA 18

Goed nieuws voor eenieder die van een digitaal potje voetbal houdt. Want of je nu FIFA 18 nog dagelijks opstart of er inmiddels al lang en breed op uitgekeken bent, de komst van gratis dlc is altijd reden voor tevredenheid. Zeker als het niet om een simpele cosmetische update gaat. Dat lijkt bij FIFA 18 zeker niet het geval te zijn, want vanaf 29 mei kun je je optimaal voorbereiden op het WK later dit jaar in Rusland met de FIFA World Cup 2018 Russia-update.

In de World Cup Tournament-modus kun je het wereldkampioenschap voetbal naspelen met alle 32 team die zich gekwalificeerd hebben. Daarbij heeft EA zelfs aan ons Nederlanders gedacht. Om de pijn van het niet kwalificeren wat te verzachten, stelt de Amerikaanse uitgever ook niet gekwalificeerde grootmachten als Italië, Chili, de Verenigde Staten en Nederland ter beschikking. Zo kan Oranje op zijn minst op de digitale velden nog schitteren in alle twaalf de stadions waarin het WK in Rusland gespeeld wordt.

Voor liefhebbers van de immens populaire Ultimate Team-modus heeft EA ook genoeg nieuws in petto. Met FIFA World Cup Ultimate Team kun je namelijk een team opbouwen met spelers van alle 32 gekwalificeerde teams en ook met een selecte groep World Cup Icons.


De gratis WK-update voor FIFA 18 is vanaf 29 mei beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

 1.   
  Jacco_Pro's avatar

  een 30 april grap ofzo? EA met gratis DLC klinkt mij wel heel raar in de oren

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Toch wel netjes aangezien het in het verleden volgens mij altijd aparte WK games waren van FIFA.

 3.   
  Drazo's avatar

  Jacco_Pro schreef, "een 30 april grap ofzo? EA met gratis DLC klinkt mij wel heel raar in de oren"

  fantasyfreak schreef, "Toch wel netjes aangezien het in het verleden volgens mij altijd aparte WK games waren van FIFA."

  Komt omdat EA nu weer negatief in het nieuws is en met name Fifa. Dit is een list , waardoor je misschien denkt dat het allemaal wel mee valt en EA eigenlijk niet zo slecht is. Net zoals die pr stunt met Shadow of War , pas nadat ze zo n beetje alles hebben eruitgehaald wat er te halen viel met micro transactions , halen ze het eruit om vervolgens een paar maanden later een goty te releasen.