Evert ten Napel bevestigt FIFA-primeur

Eind April maakte Konami bekend dat zij niet meer beschikken over de rechten van de Champions League en de Europa League voor de nieuwe Pro Evolution Soccer-game. Volgens FIFA-commentator Evert ten Napel beschikt EA en dus de FIFA-franchise nu over deze licentie voor de nieuwe FIFA-game.


Dit maakte Ten Napel bekend tijdens de live-uitzending van de eDivisie, waarin de finale om het landskampioenschap tussen PSV en Ajax gespeeld werd. Tevens maakte de beroemde FIFA-commentator bekend dat hij samen met Youri Mulder opnieuw de Nederlandse commentatoren zijn voor de nieuwe FIFA-game.
Ik ben nu bijna klaar met de versie van 2019. Dan wordt het spel weer nóg mooier, omdat de UEFA Champions League en de UEFA Europa League erbij zijn gekomen.
Officieel is er nog niets bevestigd door EA, maar dat zal na deze uitspraak niet lang meer duren. Wanneer FIFA 19 zal verschijnen is nog niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk eind september zijn.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Hoort wel in deze gamereeks.

 2.   
  RLXTR's avatar

  Als er nog niets officieel bekend is gemaakt en de contracten nog getekend moeten worden, kan de UEFA nu wel lekker cashen. Even op de valreep de prijs verdrievoudigen. Na deze verspreking kan EA het niet meer maken om niet met de CL licentie aan te komen.

 3.   
  yapo's avatar

  RLXTR schreef, "Als er nog niets officieel bekend is gemaakt en de contracten nog getekend moeten worden, kan de UEFA nu wel lekker cashen. Even op de valreep de prijs verdrievoudigen. Na deze verspreking kan EA het niet meer maken om niet met de CL licentie aan te komen."

  Alleen omdat Evert het zegt? 😕

 4.   
  ChielB's avatar

  Dit zal allang in de game verwerkt zitten als het onderdeel uitmaakt van FIFA19. Grote kans dat het over een maandje tijdens de E3 officieel getoond wordt, dus dan is het al volledig in de ontwikkeling aanwezig.

  Licenties en dergelijke zullen allicht al ruim voor het aflopen bij Konami zijn getekend. Voor beide partijen een fijne zekerheid.