FIFA 18 voorspelt Frankrijk als winnaar WK 2018; België vierde

Vandaag wordt FIFA 18 uitgebreid met een gratis World Cup 2018 update. Om alvast in de stemming te komen, heeft Electronic Arts de virtuele voorspellingsmachine losgelaten op het aankomende toernooi. De voorspelling is voor sommigen wellicht wat verrassend…

Volgens de voorspelling worden de twee beste spelers van de wereld al in de achtste finales naar huis gestuurd. Cristiano Ronaldo verliest met Portal van Urugay (2-1) en Lionel Messi gaat met Argentinië onderuit tegen Frankrijk (1-0). Ook Engeland zou volgens de FIFA 18-waarzegger de kwartfinales niet halen en na penalty’s verliezen van Colombia.

De kwartfinales kennen wederom wat fraaie affiches en de nodige verrassingen. Zo zou België afrekenen met Brazilië (2-0) en zou het verrassende Kroatië alsnog uit het toernooi vliegen tegen Spanje (1-0). Hiermee worden de halve finales een volledig Europees feestje met België, Spanje, Duitsland en Frankrijk als de laatste vier landen in het toernooi. België zou helaas de finale niet halen, dankzij een 2-1 verlies tegen Frankrijk. Duitsland zou volgens de voorspelling met 3-1 over Spanje heen walsen.

Uiteindelijk eindigt België op de vierde plek door een nipte 2-1 nederlaag tegen Spanje. De finale tussen Frankrijk en Duitsland eindigt na 120 minuten in een 1-1 gelijkspel. Frankrijk zou met 4-3 de penalty’s beter nemen en zodoende met de trofee en titel aan de haal gaan.

[SCREENSHOTS]

Uiteraard zijn het slechts voorspellingen op basis van de FIFA 18 game engine. Later vandaag kunnen we zelf gaan spelen met onze favoriete WK-deelnemers, aangevuld met enkele landen die helaas de zomer voor een ander moeten juichen. Inderdaad, Oranje-fans…

Je kunt ook zelf de FIFA World Cup Predictor invullen en je voorspelling via social media delen.

  1.   
    tranceguy's avatar

    1Zegt al genoeg, klopt geen hout van…. Let maar op…