Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

B rushen en BB’s poffen in de Cooler Master MasterArena! | Launch Event Aftermovie

Sinds een week is de enige echte Cooler Master MasterArena een feit! Geïnteresseerden kunnen daar niet alleen een aardig potje gamen, maar hun schietervaring daarna ook meenemen in een zelfde airsoft-omgeving. Een groep gegadigden van GamersNET was aanwezig bij de feestelijke opening en deed natuurlijk vlot verslag van de sfeer en de ervaring te Arnhem!

 1.   
  darroox's avatar

  Ik hoop dat ik ooit zo’n dikke coolermaster case met hardware erin mag bezitten. Zit er helaas voorlopig niet in. Het zou leuk zijn als gamersnet de videolkaart en geheugen prijzen bijhoudt en aangeeft wanneer ze we op normaal niveau zijn zodat de game pc bouwer zijn gang kan gaan. 8)

 2.   
  Tom's avatar

  We doen eigenlijk niet veel met videokaarten en echt interne hardware met GamersNET. Een paar keer geprobeerd, maar over het algemeen vindt het gros van de bezoekers het gewoon niet aan ons uitbesteed. Daarvoor heb je andere/betere websites.

  De kasten, daar kan ik wel in komen. Werd op Discord een tijdje terug al opgegooid, en denk dat dat ook zeker in ons straatje kan liggen.