Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag

Na platformen als Steam, GOG en later ook Twitch, is het nu Razer die een eigen online verkoopplatform voor games lanceert. De zogenaamde Razer Game Store draait sinds kort in beta-fase en heeft daarmee diens digitale deuren geopend voor gamers om via alweer een nieuwe weg codes voor spellen te verzilveren.

In het specifiek is de Razer Game Store er niet op uit om andere platformen teniet te doen. In tegendeel. Via het browserplatform kopen gamers nog altijd codes voor onder meer Steam en Uplay, zij het dan nu tegen gereduceerd tarief en met meer extraatjes voor de liefhebber.


Door spellen binnen te halen via de Razer Game Store kunnen kopers op wederom een nieuwe manier het eigen zSilver verdienen. Die valuta kan vervolgens weer ingezet worden om nieuwe apparatuur mee te kopen of extra kortingen te scoren. Daarnaast zijn verschillende peripherals van Razer bijtijds in de uitverkoop, en zullen er zo nu en dan exclusieve aanbiedingen voor games passeren.

De keuze voor een eigen game-winkel komt niet geheel als een verrassing. Via diens eigen Cortex-software stelde Razer spelers al in staat om koopjes voor games in de gaten te houden en meldingen te krijgen van interessante uitverkopen. Dat deed Razer tot dusver in samenwerking met allerhande derde retailers. En precies daar wordt nu de middenman weggesneden, om plek te maken voor Razers eigen koopjesplatform.

Om de lancering van de Razer Game Store te vieren zijn momenteel niet alleen meerdere toptitels in de aanbieding (waaronder Assassin’s Creed Origins en Wolfenstein 2: The New Colossus), maar mogen wij namens GamersNET ook nog eens 10 x 10 euro korting verloten voor de online winkel!

Wil je kans maken op een nog voordeligere aankoop? Laat dan van je horen met een leuke reactie onder dit artikel. Welke game zou je bijvoorbeeld willen kopen, of hoe hoop je in de toekomst het tientje te kunnen spenderen? Laat het ons weten, en je dingt automatisch mee!

 1.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  Ik verkoop de code en koop er 10 McDonalds burgers mee.

 2.   
  BramvDooren's avatar

  Als ik de code zou winnen, dan zou ik wachten todat een goede game heel veel korting krijgt. Dan ga ik die game natuurlijk kopen.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  die hadden ze toch al

 4.   
  Strange_Bretzel's avatar

  ik zou voor farcry 5 gaan, buiten dat ik heb gehoord dat ie niet vernieuwend genoeg was, zounik hem wel willen spelen.

 5.   
  Tom's avatar

  the ultimate gamer boss schreef, "die hadden ze toch al"

  Ik denk dat je de Game Store door de war haalt met de zVault. De ene verkoopt spellen, de ander is een ecosysteem waarbij je Razers eigen valuta uit kunt geven aan randapparatuur.

  Hierover staat ook meer informatie in het nieuwsbericht zelf, trouwens.

 6.   
  Zwezinni's avatar

  Heb net al men geld uit gegeven aan pc upgrades… Help een man die nood heeft aan games!!

 7.   
  Batjaa's avatar

  Nou dat is zéker leuk zeg! Doe graag mee. Lig nu met een longontsteking op bed. En hoe graag ik ook wel wil gamen,mijn lichaam protesteert énorm. Dat hou ik nog tegoed,denk ik maar zo.
  Ik wil heel graag FarCry5 kopen,en met deze bon wordt het alweer iets goedkoper en aantrekkelijker natuurlijk 😉

 8.   
  jkampmeijer's avatar

  Zie leuke kortingen staan bij een aantal games. Met een extra toegoed van een tientje wordt het hemaal leuk shoppen. 8) Succes allemaal.

 9.   
  Kardinalus's avatar

  Ik zou de nieuwe God of War er mee kopen! Heb alle delen en ook de remaster helemaal grijs gespeeld. Wil deze dus sowieso hebben:D!

 10.   
  MikeGevers's avatar

  Kardinalus schreef, "Ik zou de nieuwe God of War er mee kopen! Heb alle delen en ook de remaster helemaal grijs gespeeld. Wil deze dus sowieso hebben:D!"

  Ik denk helaas dat deze winkel zich exclusief richt op pc-games, dus ik zou er niet op rekenen dat God of War er verkrijgbaar is 😉

 11.   
  bartofzo's avatar

  Ik had er eerst mijn twijfels over of ze zich wel zouden kunnen onderscheiden van andere platforms maar het zijn toch wel hele leuke bonussen die je krijgt bij aankopen! Die 10 euro zou ik gebruiken om een keer een van hun ‘Razer Exclusives’ te kopen, want dan krijg je bij de game een voucher, zSilver en nog een voucher voor Razer Hardware! En dat kan ik wel gebruiken want ik hoop de Razer Phone 2 in een bundel met die supervette Project Linda aan te gaan schaffen als die ooit uitkomen. lijkt me heel fijn werken met alles wat je nodig hebt op één apparaat. 😆

 12.   
  darroox's avatar

  Met een tientje kom je niet ver bij Razer !! 😆

 13.   
  huntedjohan's avatar

  kingdom come deliverance zou het dan worden. dat spel heeft toch wel mijn interesse gekregen.

 14.   
  Riesjart's avatar

  Ik zou dan per direct Wolfenstein 2: The New Colossus aanschaffen!

  Lekker back to basic. Het lijkt me heerlijk om weer eens een keer een lineaire first-person shooter te spelen, waar het laagdrempelig, lomp schieten met een lading grapjes eromheen centraal staat.

  Daarnaast kan ik, naast het plezier van het spel, ook gelijk mijn jongere broertje terug op zijn plek zetten, want dat pisventje had gewoon het lef om te zeggen dat Wolfenstein 3D – de allereerste shooter die ik speelde (naast duckhunt) – een lelijk en stom spel is. Permaban waardig eigenlijk.

 15.   
  Tom's avatar

  darroox schreef, "Met een tientje kom je niet ver bij Razer !! 😆 "

  Je kunt er DOOM of Fallout 4 mee halen voor een prikkie. Het gaat hier specifiek niet over de peripherals, hè.

 16.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  Tom schreef, "

  ”darroox” schreef, "Met een tientje kom je niet ver bij Razer !! 😆 "

  Je kunt er DOOM of Fallout 4 mee halen voor een prikkie. Het gaat hier specifiek niet over de peripherals, hè. "

  DOOM voor 2 euro is zeer aantrekkelijk.

 17.   
  S3MM3R's avatar

  Als ik die 10 euro win, doe ik een salto en koop ik alleen nog op de site xd

 18.   
  Riesgaming's avatar

  pubg kopen natuurlijk wat anders 8)

 19.   
  Bmaster99's avatar

  Zo’n extra tegoedje zou zeer goed van pas komen

 20.   
  Linkje's avatar

  Leuke actie! Ik doe zeker mee!

 21.   
  matdriks's avatar

  Ow nee! nog een winkel waar ik mijn geld aan zal spenderen. Help mij met een tientje in de rug.