Voorlopig geen Battle Royale-modus in Ghost Recon: Wildlands

Met het succes van PlayerUnknown’s Battlegrounds is het Battle Royale-genre van de grond gekomen met ongekende snelheid. Verschillende games maken hier varianten (of soms zelfs regelrechte klonen) op en veel mensen hebben ook wel een lijstje in hun hoofd van games waarin ze graag een Battle Royale-modus zouden zien. Op veel van die lijstjes staat de tactische shooter Ghost Recon: Wildlands. Helaas zegt Ubisoft dat dit (voorlopig) niet gaat gebeuren.

De ontwikkelaar zegt dat het een behoorlijke technische uitdaging zou zijn om Battle Royale te implementeren in de populaire Ghost Recon-game. Wel begrijpt Ubisoft de charme van het genre en de bewoording sluit ook niet volledig uit dat er ooit een Battle Royale-modus naar Wildlands komt.

We understand the allure of the Battle Royale game mode and while it may seem like a natural direction for Ghost War. However, it would involve changes in the game structure and technical challenges that are simply impossible to undertake right now.
Op dit moment staat er dus geen PUBG-achtige spelmodus op de agenda voor Ghost Recon: Wildlands. De deur staat nog op een kiertje, maar áls die al ooit open gaat, zal dat voorlopig nog niet gebeuren.

 1.   
  jpbosch's avatar

  Zou gewoon dom zijn als ze dit niet doen

 2.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  hoezo dom ze maken nog altijd hun eigen keuze btw je kan wildlands niet vergelijken met pubg

 3.   
  jpbosch's avatar

  Nja laat ik het anders zeggen, als ze geld willen verdienen moeten ze het doen

 4.   
  ScorpionNL's avatar

  Jammer! Deze game leent zich uitstekend voor de Battle royale genre. Het schieten is lekker en de omgeving is uitstekend hier voor.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  waarom moet alles persee online only zijn

  zoveel games die het potentie hebben een goede singleplayer neer te zetten maar dr geen kloot mee doen zoals escape from tarkov

 6.   
  Tom's avatar

  Als ze toch een Battle Royale als extra modus zouden bieden, is het toch niet per se ‘online only’? Gewoon meer content voor hen die graag samenspelen. Dat is en blijft immers ook wel het punt van Battle Royale. Dat concept werkt gewoon niet in singleplayer.

  Sowieso zou ik niet zeggen dat tegenwoordig alles naar online streeft. Afgelopen jaren is er ook weer een milde renaissance geweest rondom singleplayer shooters. Denk aan DOOM, Wolfenstein en (in ietwat mindere mate) games als Prey. Bovendien bevatten grotere blockbusters als Call of Duty en Battlefield 1 steevast ook offline modi. Niet de sterkste, maar ze raken die roots in ieder geval niet uit het zicht.