Ubisoft bevestigt meer gratis content voor Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft heeft de plannen bekendgemaakt voor Ghost Recon: Wildlands Year 2, het tweede ‘speeljaar’ van de game. Tot deze plannen behoort in elk geval een behoorlijke lading gratis content voor zowel Wildlands’ PvE als Ghost War PvP spelmodi. Ook is men van plan om vier aanzienlijke contentbundels uit te brengen in de vorm van Special Operations updates.

Inhoudelijk ging men nog niet heel concreet in op de nieuwe content. Wel liet Ubisoft doorschemeren dat een deel van de nieuwe content gebaseerd is op verzoeken van spelers. Ook zal de gratis content onder andere uit nieuwe speciale missies, uitdagingen en exclusieve beloningen voor de campaign bestaan.

De eerste update wordt volgende week verwacht. Op 10 april verschijnt deze Ghost Recon: Wildlands update voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De update voegt de spelmodus Sabotage toe, samen met 5 exclusieve mappen, een nieuwe class en extra perks en wapens. Een nieuwe feature, op verzoek van fans volgens Ubisoft, is de mogelijkheid om de outfits van je computergestuurde teamgenoten aan te passen.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Een tijdje geleden deze game opgepakt voor 30 euro, wat ik tevens nog steeds pittig duur vind. Ik kan er gewoon niet in komen. Het voelt niet fijn, het schieten, het vliegen, het rijden. Tis gewoon kut.