Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Cynosa Chroma | Unboxing

Na de mechanische revolutie springt menig toetsenbordfabrikant nu weer op de membraantrein. Rubberen domes, maar dan wel geschikt voor de gamer. Dat is precies wat Razer brengt met de Cynosa Chroma, te koop tegen een goede 79,99 euro. Onze Tom haalt het apparaat alvast beeldend uit de doos in deze unboxing, maar zeer binnenkort behandelen we de kleurrijke letterplank uiteraard in GamersNET Gear

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmm Zo te zien schijnen de toetsen NIET door. Als dat zo is zou dat wel jammer zijn.

  Vind zelf een verlicht toetsenbord wel fijn. uiteraard met name voor s’nachts.

 2.   
  Tom's avatar

  De toetsen schijnen in werkelijkheid best sterk door, maar het is en blijft lastig om licht vast te leggen op camera. Dan maak je ofwel de complete omgeving pikdonker, of je maakt het hele plaatje vrij flets.

  We proberen met sfeerbeelden daarin altijd wel een fijne middenweg te vinden, maar om zo tijdens een vrij actieve video te gaan klooien met het licht, dat wordt iets te veel moeite voor een vlotte unboxing.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "De toetsen schijnen in werkelijkheid best sterk door, maar het is en blijft lastig om licht vast te leggen op camera. Dan maak je ofwel de complete omgeving pikdonker, of je maakt het hele plaatje vrij flets.
  We proberen met sfeerbeelden daarin altijd wel een fijne middenweg te vinden, maar om zo tijdens een vrij actieve video te gaan klooien met het licht, dat wordt iets te veel moeite voor een vlotte unboxing. "

  oke. nice. ja op video leek t inderdaad alsof ze neet doorschijnend zijn vandaar. Maar video kan soms enorm vertekenen. Daar weet ik alles van XD

  wel weer leuke video verder tho.

 4.   
  Mattiees's avatar

  ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden. een vriend van me heeft toetsenbord uitgeprobeerd (gekocht en weer geretourneerd), maar vond het gevoel van het toetsenbord niet fijn. Vooral zijn spatiebalk bleef vaak vastzitten. Ik ben dus nieuwsgierig of jullie hetzelfde ervaren of dat hij gewoon een slecht exemplaar heeft gehad.

 5.   
  Dark_Deamon_NL's avatar

  ik zelf heb de Razer Cynosa Chroma Pro en ben er tot nu toe zeer tevreden over .. ik heb geen problemen met de toetsen en hij heeft ook nog eens een mooi prijskaartje =)

 6.   
  Vention's avatar

  Ziet er als een prima alternatief uit op de blackwidow. Ik heb zelf ook al eens een membraan toetsenbord gebruikt en moet zeggen dat de toetsen prima aanvoelen.