Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Nommo Chroma | Unboxing

Het zogenaamde brand for gaming lifestyle genaamd Razer komt weer eens op de proppen met een setje luidsprekers. In de nieuwe Nommo-reeks verscheen zo de Razer Nommo Chroma, een 2.0 geluidssysteem à 169,99 euro. Een flinke prijs, maar daar krijg je dan ook twee flinke geluidskanonnen voor terug.

In deze video unboxt onze Tom de Nommo Chroma én laat hij zien hoe dit tweetal 3″ speakers de consument probeert weg te blazen. Zijn de twee speakers hun fikse richtprijs waard? Dat zie je binnenkort in GamersNET Gear

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  een witte tafel [of tafelkleed] zou een hele vooruitgang zijn. Want nu zie je zowat niets omdat het donker op donker is..

 2.   
  Tom's avatar

  Thanks voor de feedback. We hebben toevallig sinds kort een (nieuws)desk laten maken, die matglans wit is. Het gros van de items zal nog steeds in de ‘reguliere’ studio geschoten worden, maar zaken als unboxings zouden uiteraard ook leuk kunnen op het nieuwe bureau.

 3.   
  Leukste's avatar

  Leuk dat je ons de handleiding laat zien. Vervolgens daarbij vermelden hem zelf niet te hebben gelezen. Klinkt als je nieuwe telefoon voor het eerst uitproberen. 😛

  Volgens mij worden een aantal mensen binnenkort RGB moe.
  Omdat RGB artikelen bij elk promotiefilmpje in de random regenboog setting getoond worden.
  Een vaste kleur kunnen instellen ermee is prima. Maar ik persoonlijk hoef ik niet iedere dag geconfronteerd te worden met een regenboog verlichte ruimte, hoeveel kleuren het kan tonen. 😕

 4.   
  Tom's avatar

  Ik snap op zich de keuze voor de regenbogen wel. Je toont daarmee het breedste kleurenspectrum zonder kans op vloeken, en het reflecteert anderzijds ook weer de mogelijkheid tot eigen profielen om in te programmeren.

  Heb zelf jarenlang gewoon gekozen voor simpel blauw, maar voor sommige games vind ik het tegenwoordig dan wel weer geinig om subtiele profielen te maken.