Volgende Accessoirespakket voor De Sims 4 brengt een ‘nieuw dier’

Nadat Honden en Katten hun intrede deden in De Sims 4, bleven veel liefhebbers van de simulatieserie met een naar gevoel achter. Trouwe viervoeters? Prima. Maar waar zijn al die andere huisdieren vandaag de dag? De verantwoordelijke partijen, Maxis en Electronic Arts, lijken wederom in te spelen op de gevoelens van zowel Sims als spelers, door met een aparte aankondiging (van een aankondiging) op de proppen te komen.

Op onder meer het officiële Twitter-account van The Sims werd kortgeleden een unieke teaser gedeeld, die naar verluidt alvast iets uit de doeken doet over een nieuw Accessoirespakket voor het basisspel. Deze zou naar verluidt morgen al volledig onthuld moeten worden. Deze kleinste vorm van uitbreidingen op De Sims 4 (in het Engels officieel Stuff Packs genoemd) zou hiermee alweer een veertiende iteratie tellen, maar waar het hier precies om gaat, blijft nog even in het ongewisse.

Morgen zal een volwaardige trailer uitgerold worden, hopelijk met meer duidelijkheid over welk ‘nieuw dier’ zoal intrede zal doen in de vierde generatie van De Sims. Is het de toevoeging van knaagdieren, gaat het om dierlijke verkleedpakken voor je Sims of neemt Maxis ons allen hier gigantisch in de maling en betreft het een compleet andere lading van het woord? We houden onze dierlijke oren gespitst…

De teaser op sociale media doet het lijken alsof dit specifiek een Accessoirespakket gericht op de laatste volwaardige uitbreiding zou zijn, maar dit blijkt niet volledig waar. De minimalistische disclaimer onderin de video vermeldt dat spelers voor dit nieuwe Accessoirespakket niet over De Sims 4: Honden en Katten hoeven te beschikken, al zorgt deze er wel voor dat je alle content van het veertiende ‘Stuff Pack’ in gebruik kunt nemen.

Wij van GamersNET houden verdere onthulling rondom De Sims 4 natuurlijk in de gaten. Tot die tijd proberen we te doen alsof we niet negen seconden van onze levens verspild hebben met een dansende hamster, om daar vervolgens een volledig nieuwsartikel aan te wijden.

 1.   
  Leukste's avatar

  Gaat Soraya deze reviewen op stream een keertje? 🙂

 2.   
  Sorayavindt's avatar

  Leukste schreef, "Gaat Soraya deze reviewen op stream een keertje? 🙂 "

  Ik denk zomaar dat De Sims vaker langs zal komen tijdens de woensdagavond stream, en laat dan graag live nieuwe content zien. 🙂