Ook Guardian uit Breath of the Wild krijgt eigen Nendoroid

Ben je een liefhebber van The Legend of Zelda én schattige, uniek vorm te geven figurines? Dan mag je altijd aankloppen bij het Japanse merchandisebedrijf Good Smile Company, die vooral bekendstaan om hun Nendoroid-serie. Zojuist kondigde de fabrikant een tweetal nieuwe producten aan, waaronder vooral Nendoroid #895 voor gamers interessant zal zijn; een koddige versie van de Guardian uit Breath of the Wild.


Net als met vrijwel élke andere Nendoroid, wordt de lieve Guardian voorzien van enige extraatjes om de vorm en stijl van het mysterieuze wezen uit te dossen. Doordat bepaalde gewrichten vrij te plaatsen zijn en plastic extra’s aan elkaar geklikt kunnen worden, maak je zo je eigen opstelling van de Guardian.

Niet alleen kan zijn ‘kop’ een volle rotatie maken, meegeleverd worden ook een kunststoffen energiestraal, een Ancient Bow om te gebruiken met de Nendoroid van Link (#733) en daarbovenop komt zelfs een ‘Game Over’ scherm om interessante beeldverhaaltjes mee te maken.


De Nendoroid Guardian wordt verscheept vanaf augustus dit jaar en kost maar liefst 5.340 Japanse Yen (exclusief BTW), omgerekend staat dat volgens de huidige valutakoersen tot ongeveer 41,30 euro.

Iets voor jou of een (héle goede) vriend? We horen het uiteraard graag als je hierin sterke uitbreiding van je game-merchandise ziet. Of als je geld te veel hebt en je in GamersNET goede vrienden ziet. Onze kantoorruimte kan altijd wel een goede Guardian gebruiken. Just sayin’

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren