Werkt Nintendo aan nieuwe The Legend of Zelda?

Het is bijna twee jaar geleden dat het veelbekroonde The Legend of Zelda: Breath of the Wild is verschenen. Nu heeft het er echter alle schijn van dat Nintendo werkt aan een kersvers avontuur voor Link, de protagonist uit de serie.

Zeer recentelijk zijn namelijk twee sollicitaties op de website van Nintendo Japan verschenen die suggereren naar een nieuw deel van The Legend of Zelda. Nintendo zoekt bijvoorbeeld een 3DCG-ontwerper, die zich vooral moet richten op het maken van ruïnes.

Daarnaast wordt er gezocht naar een level designer. Hier wordt nog meer gefocust op het maken van levels, maar het verzinnen van specificaties voor eventueel nieuwe vijanden behoort ook tot de taken.

Een volwaardig vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild zou natuurlijk fantastisch zijn, al behoort een deel richting de mobiele telefoons ook tot de mogelijkheden.

 1.   
  Mike2165's avatar

  Een nieuw deel is welkom hoor, heb genoten van Breath of the wild, Wel op de switch want op mobiel is het voor mij niet weggelegd.

 2.   
  tijn80's avatar

  Ik heb zo’n idee dat dit een continue proces is. Zodra er een Zelda game uitkomt zijn ze waarschijnlijk op een bepaald niveau al bezig met de volgende. Al is het maar het verhaal bedenken.

 3.   
  someone else's avatar

  Ik denk niet dat nintendo goed doet aan switch games mobiel brengen. Die nieuwe ipad pro is volgens mij krachtiger dan de switch (en 3x zo duur) als ze dan games naar iOS gaan brengen breken ze een beetje hun eigen platform af