VR-ondersteuning voor Breath of the Wild en Super Mario Odyssey

Altijd al de wondere wereld van Nintendo door een VR-bril willen zien? Dan is 26 april helemaal your lucky day. We weten al een tijdje dat Nintendo op 12 april met een VR-bril komt voor de Nintendo Labo-pakketten. Nu is duidelijk geworden wat er allemaal ondersteund gaat worden met deze nieuwe Virtual Reality-ervaring.

Op Twitter laat Nintendo weten dat de enorme wereld van The Legend of Zelda: Breath of the Wild in VR kan worden ervaren. De gehele game wordt ondersteund door de nieuwe VR-bril. Echter, de cutscenes zijn hierbij een uitzondering. Ook in Super Mario Odyssey kunnen gamers aan de slag met een ondersteuning van Virtual Reality. Daarbij is niet de gehele game beschikbaar.

Het nieuwe Nintendo Labo-pakket waar de VR-bril bijgevoegd is, is op 12 april te koop voor een prijs van 89,99 euro. Daarnaast zijn er ook uitbreidingspakketten en starterskits beschikbaar. Op 26 april kun je aan de slag met de VR-bril in bovengenoemde games.

Was je al van plan om de goggles aan te schaffen op 12 april en ben je nu helemaal wild van het feit dat je Hyrule nu helemaal zelf kunt ontdekken in VR? We zijn erg benieuwd naar jouw mening!

 1.   
  Derocker1000's avatar

  Even de reviews afwachten maar dit is wel interessant! =D
  Het volledige VR pakket van €90 zou ik niet overwegen.
  Maar alleen het pakket met de VR bril voor €40 dan weer wel.

  Hopelijk volgen snel meerdere games zoals Mario Kart in VR.
  Eventueel in combinatie met het Labo Voertuigenpakket!

 2.   
  DennieBroertjes's avatar

  WoW dat is echt geweldig maar hoop dat er dan ook nog een editie komt waar alleen de bril in zit. Want al die spullen eromheen zoals die vogel enzo hoef ik niet want ik wil alleen Mario Odysee en zelda er mee spelen.

 3.   
  Derocker1000's avatar

  @DennieBroertjes:

  Deze komt er ook. 😉

  https://www.bol.com/nl/p/nintendo-labo-vr-pakket-starterset-knaller/9200000107718099/?promo=mhp_818_recentbekeken-MCM-slot_D99_product_5_&bltgh=kIA0Rd95DU-BmH4KzGdM0g.9.lgDQYD89oQPyVInoLAtFSQ.ProductImage

 4.   
  JustB's avatar

  SMO lijkt me best vet met een VR Bril, i’m hyped! 😀

 5.   
  mattioza's avatar

  Leuk dat de VR op Nintendo Switch verder gaat dan Labo. Wel benieuwd hoe hoogwaardig de VR ervaring gaat zijn, dat ze aanbieden. Wellicht wat gelijkaardig aan de smartphone uitvoeringen.