Inschrijvingen wereldkampioenschap casemodden geopend

Kun je een goed potje technisch knutselen en heb je een passie voor computers? Dan is misschien de Cooler Master Case Mod World Series een goede plek om je kunst te vertonen. Als altijd organiseert Cooler Master een jaarlijks, online wereldkampioenschap casemodden, waarvoor de registratie sinds gisteren geopend is.

Tot en met 15 maart hebben creatieve computertechnici de mogelijkheid hun inschrijvingen op te geven. Als ze eenmaal een profiel hebben aangemaakt op de officiële website, kan vanaf daar een worklog worden bijgehouden van de kast die gemaakt of gemod zal worden ter inzending.

Daarbij bestaat het toernooi uit twee hoofdcategorieën, respectievelijk een ‘Tower Mod’ of een compleet zelfgemaakte ‘Scratch Build’. Voor de knutselaars die met een ‘Best Cooling Solution’ op de proppen komen, zal dit jaar een bonusprijs beschikbaar worden gesteld.


Alle soort thema’s, materialen en grootte van projecten is toegestaan tijdens de wedstrijd. Zolang er uiteindelijk maar genoeg hoogwaardig fotomateriaal wordt aangeleverd (met een officieel Cooler Master watermerk), wordt de creatieve inzending goedgekeurd. De registratie van die allerlaatste stap zullen vanaf 1 maart 2018 geaccepteerd worden.

Qua prijzenpot heeft Cooler Master nog het een en ander uit de doeken te doen. Deelnemers van het toernooi zullen als altijd lekker gemaakt worden met een boel uiteenlopende producten om te winnen, maar daarover houdt de organisatie nog even de lippen stijf…

Mocht je een goede casemod een warm hart toedragen, weet dan ook dat wij op de redactie van GamersNET daar ooit lekker voor geknutseld hebben. In een uitzonderlijk speciale video vochten onze Peter en Tom het uit om casemods van de MasterBox Lite 5 te maken, met alle gevolgen van dien…

 1.   
  Mattiees's avatar

  altijd leuk om te zien, die casemods. Ben benieuwd hoe gek men het gaat maken.

 2.   
  Tom's avatar

  Volgens mij won een eerder jaar een kast die tegelijkertijd een soort halve broeikas was voor planten. Gewoon flinke bamboestronken die uit die computer kwamen groeien, en al.

  Nog altijd jaloers.

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Zijn de casemodders die aan dit soort toernooien meedoen van hetzelfde caliber als jullie van GamersNet of ist niet te vergelijken met jullie?

 4.   
  Tom's avatar

  Ik denk dat wij niet te vergelijken zijn met wat deze gasten kunnen fabriceren. Cooler Master is van origine best groot in de casemodding-gemeenschap, mocht je daar dus interesse voor voelen, kun je hun (internationale) sociale kanalen eens afspeuren voor een boel interessante kiekjes/gifjes/video’s van bizarre mods.

  Soms is het van al bestaande kasten, andere keren zijn het dus echt body’s die volledig zelf geknutseld zijn. Daar zitten echt parels tussen waar wij in onze wildste dromen niet bij zouden komen.