Gerucht: Spyro Trilogy Remaster verschijnt dit jaar op PlayStation 4

Het ziet er naar uit dat er binnenkort weer een klassieker een remaster krijgt en deze keer krijgt Spyro het nieuwe jasje. Volgens een aantal bronnen dichtbij het project worden de eerste drie games gebundeld en opgeknapt. De Spyro Trilogy Remaster moet zelfs dit jaar verschijnen op de PlayStation 4.


Het lijkt grofweg op de vorig jaar uitgekomen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, die nu ook onder het beheer van Activision valt. De studio Vicarious Visions krijgt na de Crash Bandicoot-remaster nu ook Spyro onder zijn hoede. Spyro the Dragon, Ripto’s Rage!, en Year of the Dragon krijgen veel betere graphics, gameplay, soundtrack en extra features. Volgende de bronnen gaat in maart de onthulling van deze trilogie plaatsvinden en in het derde kwartaal moet de remaster in de winkel liggen.

Een bron durft zelfs te zeggen dat de game in september moet verschijnen, wat geen gekke gedachte is, omdat de Spyro-franchise dan twintig jaar bestaat. Ten slotte is Spyro Trilogy Remaster slechts één jaar exclusief voor PlayStation, waardoor Activision de paarse draak in 2019 op meer platformen gaat introduceren. Het blijven allemaal geruchten en een korreltje zout is op zijn plaats, maar dit verhaal krijgt waarschijnlijk nog een (draken)staartje.

  1.   
    mmx's avatar

    Deze vond ik ook echt leuk laat maar komen 🙂

  2.   
    MikeGevers's avatar

    Spyro is een franchise die ik al minstens 15 jaar wil spelen, maar andere games hebben al die tijd mijn game-aandacht opgeslokt. Van mij mag een remaster dus best komen 8)