Rainbow Six Siege later deze maand enkele dagen gratis te spelen

Als online game moet Rainbow Six Siege het natuurlijk hebben van een grote spelersbasis, dus Ubisoft houdt regelmatig evenementen waarbij de tactische shooter tijdelijk gratis te spelen is. Volgende week is het weer tijd voor zo’n ‘free weekend’, maar hoe lang je de game kunt spelen, hangt af van het platform waar je op speelt.

Pc-gamers kunnen Rainbow Six Siege gratis spelen via Uplay van 15 tot en met 18 februari. Xbox One-bezitters kunnen een dag langer spelen. Voor de PlayStation 4-bezitters onder ons, echter, herdefinieert Ubisoft het woord ‘weekend’ op een manier die veel mensen wel zullen zien zitten: op Sony’s console is Rainbow Six Siege gratis te spelen van 15 tot en met 20 februari.

Tijdens de gratis periode hebben spelers toegang tot alle maps, spelmodi en Operators die momenteel beschikbaar zijn in Rainbow Six Siege. Als je de game tijdens de proeftijd koopt, kun je al je voortgang meenemen. Als je het spel inderdaad aan je collectie toevoegt, hoef je niet lang te wachten tot Season 1 van Year 3 begint: Operation Chimera begint op 6 maart en zal onder meer de tijdelijke co-op-modus Outbreak toevoegen, waarin je aliens en zombies te lijf gaat.

De verklaring voor het kortere probeerweekend op pc is waarschijnlijk de beta voor Operation Chimera en Outbreak: deze zijn respectievelijk vanaf 19 en 20 februari te proberen via de testservers van de game. Deze servers zijn niet beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    voor de zoveelste keer