De Sims-serie viert zijn achttiende verjaardag met flinke kortingen

De Sims-franchise is eindelijk volwassen geworden: deze week viert de serie zijn achttiende verjaardag, en dat gaat uiteraard gepaard met de nodige kortingen op de nieuwste telg in de franchise, namelijk het vierde deel. Via EA Origin zijn zowel de basisgame als veel uitbreidingen voor de helft van de normale prijs op te pikken.

Onder de uitbreidingen met een gehalveerde prijs bevindt zich onder meer het recent verschenen Honden en Katten. Voor enkele pakketten krijg je helaas iets minder korting, zoals het Vampieren Game Pack, waarvan de prijs met ‘slechts’ een kwart verlaagd is. De uiteindelijke prijs komt uit op 14,99 euro.

Let wel: het betreft hier alleen de pc-versie van De Sims 4. De console-versies van het spel lijken (voorlopig) uitgesloten van het kortingenfestijn. Check de officiële website van EA Origin voor alle Sims-deals.

  1.   
    Tom's avatar

    Dat er überhaupt al korting geldt voor de Game Packs, is oprecht een unicum. En zelfs dan alsnog vind ik de gereduceerde prijs in veel gevallen toch iets te veel.

    Een dikke uitbreiding oppakken voor de helft van de prijs; mooi. Maar voor een stuk of vijftig voorwerpen in plaats van een tientje, zeven-vijftig dokken? Dat zijn niet echt de dealtjes waar je enorm gecharmeerd van kan worden.

    Desalniettemin: gefeliciteerd, Sims! Nu maar duimen op een snelle woonbootuitbreiding voor De Sims 4.