Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat waren onze game-teleurstellingen in 2017? | Goeie Frag

Wat waren de grootste teleurstellingen van 2017 op game-gebied? De redactie van GamersNET zit er klaar voor om dat met jullie te delen in deze nieuwe Goeie Frag.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Mijne was hellblade. Verhaal was te ingewikkeld en ook niet boeiend, meer mythologie achtig. En was ook te veel van t zelfde elke keer, zelfde puzzels, zelfde vijanden, vechten was elke x t zelfde. Mijn grootste miskoop van 2017.

  2.   
    Dennisduin's avatar

    Soraya, helemaal met je eens
    Hoopte dat mario run gratis en animal was in het begin leuk voor korte duur

    Mijn teleurstelling was ook destiny 2
    Vond de eerste al weinig als demo en netals de 2de ook niks

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    goeie frag: Wat was jouw duurste aankoop aan hardware [buiten PC/console zelf om] Denk dan dus aan headset bureau. stoel. muis toetsenbord normale of speciale controller. en al dat soort spullen.

  4.   
    Mark89NL's avatar

    Teleurstelling was Star Wars Battlefront 2 die ligt nu ergens in een hoek.

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    You can’t misspell “greed” without EA

  6.   
    MikeGevers's avatar

    Mijn teleurstelling van 2017 was eigenlijk het PlayStation-ecosysteem als geheel, en dan vooral de exclusives. Aan het begin het jaar leek Sony het helemaal voor elkaar te hebben, met fantastische exclusieve titels in de pijplijn. Uiteindelijk zijn heel veel van die games doorgeschoven naar 2018, waardoor het overblijvende lijstje nogal mager was. Voor mij waren de enige écht toffe exclusives Horizon: Zero Dawn en Nioh. En wat blijkt?! Nioh is godverdomme niet eens meer exclusief! Serieus, als ze Horizon ook nog voor pc hadden uitgebracht, had ik mijn PS4 Pro al heel snel weer verkocht. Ik heb dat apparaat toch zeker niet gekocht voor fucking “That’s You”?!

  7.   
    WesterW's avatar

    Tja, Mike, de tijd van exclusieve system-sellers is een beetje voorbij… behalve voor Nintendo dan 😉

    Grootste game-teleurstelling is toch duidelijk Breath of the Wild. Alles wat ik tof vind aan Zelda, zit niet in die game. Alles waar ik mij aan irriteer in open world-games zit er wél in. Hoop echt niet dat dit de richting is die de serie opgaat…

  8.   
    mmx's avatar

    Star Wars Battlefront 2 was idd een tegenvaller totdat ze kwamen met die DLC met single player die ook nog niets koste en toen werd het beter .Van mij mogen ze er meer maken zo met S.P. !

  9.   
    Pim Huberts's avatar

    Nieuwe goeie frag: Van welke game had nooit een vervolg moeten verschijnen?