Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Welke game heeft de gezelligste community? | Goeie Frag

Games draaien niet alleen om het spelletje zelf, maar ook om het gevoel daaromheen. De spelersbasis, de belangstellenden, de hentai-tekenaars; een community kan een game maken of breken. In deze Goeie Frag bespreekt de GamersNET-redactie dan ook welke games zoal de beste, leukste of gezelligste community kent…

Praat zelf mee met de antwoorden, draag je eigen favoriet aan of gooi een nieuwe vraag voor aanstaande Goeie Frag. Alle input is meer dan welkom, zo is de GamersNET-gemeenschap dan ook wel weer.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Volgens mij zijn dat altijd nog Red dead redemption en GTA 4 online free roam waarin we elkaar niet dood kunnen maken, maar gewoon samen iets kunnen gaan doen of lopen kloten haha, en dat mis ik ook heel erg in GTA 5 en maak me daarom ook wel zorgen om Red dead redemption 2, maar moet wel zeggen dat het minder leuk is met dat kick systeem erin dat zou er eigenlijk uit moeten, en ik vind Nederlanders minder aardig en sociaal dan buitenlanders in games, want al die ziektes naar je hoofd krijgen en gelijk eruit gekickt worden is niet echt mij volk.

 2.   
  Tom's avatar

  Dedsec schreef, "[…] en ik vind Nederlanders minder aardig en sociaal dan buitenlanders in games, want al die ziektes naar je hoofd krijgen en gelijk eruit gekickt worden is niet echt mij volk"

  Broer, ik denk dat je met de foute Nederlanders speelt. Gewoon fijne online vrinden zoeken, en het is ‘vrede en liefde’ van hier tot Miramar.

 3.   
  Dedsec's avatar

  Nou daar krijg ik de kans niet voor, want binnen 1 minuut word je er al uit gegooid, maar daar heb je op de XBOX ONE toch geen last meer van, want het zijn nou meer PS4 mensen geworden he 😉

  Mij vrienden zijn bier cognac en muziek 8)

 4.   
  Tom's avatar

  Als je vriendelijke rando’s zoekt in een Xbox-spel, is Sea of Thieves nu wel echt je pakkie-an. Sinds de laatste update worden spelers wat meer richting vreedzaam varen gestuurd, wat echt gigantisch vet is om te beleven. Niet tegen, maar samen met elkaar de zee verkennen en veiliger maken, mooi man.

  Het is dat deze opnames vóór het verschijnen van The Hungering Deep zijn genomen, anders had ik wellicht (weer) Sea of Thieves genoemd in Goeie Frag. De afgelopen paar tochten die ik daarin heb gemaakt waren zo ontiegelijk vriendelijk, het was bijna vertederend om mee te maken.

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  ik voel je Dedsec nee niet doordenken he haha dit is dus de reden waarom ik nooit maar dan ook nooit online game altijd dat gek☆☆☆☆☆☆ en sterf wat je naar je hoofd krijg gegooid nee danke

 6.   
  mattioza's avatar

  Tom schreef, "Als je vriendelijke rando’s zoekt in een Xbox-spel, is Sea of Thieves nu wel echt je pakkie-an. Sinds de laatste update worden spelers wat meer richting vreedzaam varen gestuurd, wat echt gigantisch vet is om te beleven. Niet tegen, maar samen met elkaar de zee verkennen en veiliger maken, mooi man.
  Het is dat deze opnames vóór het verschijnen van The Hungering Deep zijn genomen, anders had ik wellicht (weer) Sea of Thieves genoemd in Goeie Frag. De afgelopen paar tochten die ik daarin heb gemaakt waren zo ontiegelijk vriendelijk, het was bijna vertederend om mee te maken. "

  Vond het al raar dat je niet voor Sea of Thieves gekozen had, na je laatste livestream. 😀

  Bij de meeste multiplayer games is de beste communicatie met randoms, helaas geen communicatie … In zowat alle (multiplayer) games zitten een boel heethoofden en mensen die het denken beter te weten.

 7.   
  Linkje's avatar

  Ben het eens met Tom over Overwatch. Maar ik vind dat Sea Of Thieves ook wel een leuke community heeft. Lekker varen met random mensen en dan de hele dag allemaal quests doen. 😀

 8.   
  WesterW's avatar

  Eens met Tom. Heb in Overwatch meerdere malen ontzettend toffe, vriendelijke mensen meegemaakt. Frappant genoeg altijd na twaalven – de toxic kiddos liggen dan al op bed, verwacht ik. Ook blijft het tof om toxic players te confronteren met de wijze woorden van Papa Jeff: “if you are a bad person doing bad things in Overwatch, we don’t want you in Overwatch.”

 9.   
  Dedsec's avatar

  IK heb ook wel een vraag al zie ik nergens waar je die kan invullen, maar hoe kut is het als je droomt dat je een mooie GTA kloon speelt, en dan opeens wakker word ?? dan is je E3 toch wel een beetje verpest 👿