Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Wat was je beste E3-moment? | Goeie Frag

De E3 staat weer voor de deur en dat kan maar één ding betekenen. We blikken terug op de afgelopen E3’s! In deze Goeie Frag behandelen we de vraag “Wat waren onze meest memorabele momenten van de voorgaande E3’s?”

  1.   
    mattioza's avatar

    De aankondiging van God of War was inderdaad erg vet, benieuwd of sony dit jaar ook weer met zo’n onaangekondigde titel kan verrassen. Er wordt verwacht van niet.

    Nieuwe goeie frag: Wat is de grootste faal dat je als gamend kind hebt meegemaakt? (een stommiteit dat je, nu met jarenlange game-ervaring, niet meer zou begaan)

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    Goeie frag: Wat denk jij wat de grootste flopper/tegenvaller gaat worden op de komende E3.

    Of anders gezegt. Welke titel denk je dat gehyped word maar gaat tegenvallen/ Het niet gaat waarmaken.

  3.   
    Leukste's avatar

    De eerste Bethesda E3 Showcase in 2015. 8)

  4.   
    Dennisduin's avatar

    Nieuwe frag

    Als je een locatie mocht kiezen voor de E3, waar zou dat dan zijn?

  5.   
    MikeGevers's avatar

    Ik ben het hier roerend eens met Tom, maar dan niet vanuit LA, maar als verantwoordelijke voor de trailers tijdens die persconferentie. Maar dat antwoord heb ik al eens gegeven (en uitgebreid beschreven) op de Goeie Frag over trailers die gevoelens losmaakten, dus om te voorkomen dat ik als een gebroken speelplaat klink, ga ik voor mijn nummer 2, namelijk de aankondiging van Watch_Dogs.

    Natuurlijk kun je zeggen wat je wilt over de uiteindelijke game, maar de aankondiging was top notch. Ubisoft wist het voor elkaar te krijgen om die hele franchise geheim te houden tot de aankondiging, en dat juist met een game die hacken als centraal thema had. Ook destijds lekten veel dingen al voor de E3 uit, dus ik vond het echt tof dat Ubisoft juist dit spel geheim heeft weten te houden tot het moment suprème.

    Maar als GamersNET-redacteur sprekende vond ik vorig jaar de E3 als geheel het vetst: dit was de eerste keer dat ik op GNHQ de nacht doorhaalde om verslag te doen van al het nieuws op de beurs. Samen nieuws tikken, speculeren over wat er ging komen en vooral heel weinig slapen. Dat is toch heel wat anders dan dat alles doen vanuit thuis, vanuit je luie stoel (of bed…)

    Het meest memorabel (hoewel niet écht in positieve zin) was de aankondiging van Age of Empires: Definitive Edition. Mysterieuze glas-in-lood-beelden kwamen voorbij onder het genot van fijne muziek, en langzaam kwam het besef door dat het Age of Empires was dat de PC Gaming Show zou afsluiten. Toen verscheen dat logo in beeld en slaakte de gehele aanwezige redactie een kreet… en toen bleek het een remaster te zijn. Ik krijg nog kippenvel bij de herinneringen, en dat gevoel van deceptie zal ik me tot mijn sterfbed blijven herinneren.

    Dit jaar ben ik opnieuw van de partij op GNHQ tijdens de persconferenties, dus ondanks dat er al een en ander is gelekt, kijk ik tóch heel erg uit naar de komende E3!