Fortnite Battle Royale Season 2 krijgt Dota 2-stijl Battle Pass met een stapel items

Season 2 van Fortnite Battle Royale is gestart en ontvangt hiermee wat leuke features, zoals de Battle Pass. Het concept lijkt op dat van Dota 2, waarbij je tiered unlocks kunt verkrijgen door de game te spelen of te betalen om toegang te krijgen tot hogere tiers.

De Battle Pass van Fortnite Battle Royale gaat niet zo diep als het systeem van Dota 2, maar het leent wel de nodige stukjes. Het tweede seizoen van de game duurt tot en met 20 februari en voegt een flinke stapel aan cosmetische items toe. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, schenkt je een aantal bonusitems en nog eens 65 als je volledig levelt.

Hoe meer je speelt, hoe hoger je Battle Pass-level en hoe meer rewarsds je vrijspeelt. Ontwikkelaar Epic Games meldt dat het je 75 tot 150 uur spelen kost om volledig te levelen in Fortnite Battle Royale, of je koopt V-Bucks (met echt geld) waardoor je het proces versnelt.

Bekijk hieronder de overview trailer voor de Battle Pass.

Fortnite is op 25 juli als betaalde early access-game verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De gratis Battle Royale-modus is in september uitgekomen. De volledige versie van Fortnite staat gepland voor een release in 2018.

  1.   
    Mattiees's avatar

    prima systeem, gewoon cosmetisch 8)