Cooler Master Benelux bedreigt MSI’s mascotte Lucky op social media

Wat vriendschappelijk moddergooien naar andere merken, daar zijn we niet vies van binnen de game-wereld. De mascotte van je concurrenten gijzelen en ze uitdagen met een potje gamen echter? Dat hebben we nog nooit gezien.

Maar toch, Cooler Master Benelux deed het. Op een markante Facebook-video is te zien hoe marketingman Jerry Driessen de felrode draak Lucky bedreigt met een stanleymes en een nepgeweer, om vervolgens MSI uit te dagen voor een potje Call of Duty: WWII. Vijf tegen vijf, op het leven van Lucky.


Tot dusver heeft MSI Benelux nog niet formeel gereageerd op het (vrij schokkende) dreigement van Cooler Master. Wie weet, zijn ze ondertussen al soldaten aan het ronselen voor de redding van hun rode aanvoerder, maar de tijd moet het leren…

Op de redactie van GamersNET hopen wij vooral op een spoedige vrijlating van Lucky, ook als daarvoor geknokt moet worden in een gamepje. Graag zelfs.

Aan wiens kant sta jij in deze bizarre guerilla-oorlog tussen twee hardware-merken?

 1.   
  Tom's avatar

  Ben erg benieuwd hoe MSI hierop gaat reageren. Zou ontzettend tof zijn als hier een mooie clash uit voortkomt, al sta ik dan heel stiekem misschien wel aan Cooler Masters kant. Het feit dat ze überhaupt de ballen hebben zoiets te doen, verdient al aardig wat support. 8)

 2.   
  Mattiees's avatar

  altijd leuk als ze zoiets doen, hopelijk gaat msi hierin mee.

 3.   
  Thijs.'s avatar

  In before iemand vat het weer verkeerd op en ziet er weer een semi ISIS video uit komen. Alsnog leuk gedaan. Maar het bedrijgen idk. Veel kinderen kijken er toch ook naar op social media misschien was alleen een ontvoering beter geweest 🙄

 4.   
  tranceguy's avatar

  Tuurlijk, geen probleem, en dat gaan ze uiteraard winnen, de mascotte heet niet voor niks Lucky tenslotte!